Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δείτε το Siri να ξεκινάει τη μηχανή αυτοκινήτου !

Δείτε το Siri να ξεκινάει τη μηχανή αυτοκινήτου
Ενώ οι μηχανικοί της Apple μοχθούν για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, προγραμματιστές απ' όλο τον κόσμο εξελίσσουν το Siri καθημερινά δίνοντάς του νέες δυνατότητες. Ξεχάστε τις απλές υπενθυμίσεις και τον έλεγχο του καιρού. Με κάποιες προχωρημένες γνώσεις μπορείτε να κάνετε το Siri να ξεκινάει τη μηχανή του αυτοκινήτου σας.

Ο Brandon Fiquett έκανε μια τροποποίηση όπου χρησιμοποιώντας τον ίδιο Proxy server του Siri που χρησιμοποίησε ένας άλλος χρήστης για να ελέγξει έναν θερμοστάτη μέσω Wi-Fi, κατάφερε να δημιουργήσει έναν κώδικα PHP που επιτρέπει την αποστολή εντολών σε ένα αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Με μια απλή φωνητική εντολή, το Siri ξεκινάει τη μηχανή του αυτοκινήτου, ανοίγει το καπό, κλειδώνει τις πόρτες και θέτει σε λειτουργία τον συναγερμό.
Έχουμε δει iPhones στο παρελθόν να κάνουν παρόμοια πράγματα αλλά το να μιλάτε στο αυτοκίνητό σας θα σας κάνει να νιώσετε λίγο σαν τον “Ιππότη της ασφάλτου”.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !