Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αγόρασε όπλο ... από το internet!

Αναβλήθηκε η δίκη των νεαρών από το Αρκαλοχώρι που απείλησαν με όπλο μαθητές σε κατάληψη

Αγόρασε όπλο ... από το internet!
Για τις 9 Μαΐου του 2012 αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη για το πρωτοφανές περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα μήνα σε υπό κατάληψη λύκειο του Αρκαλοχωρίου από ομάδα εξωσχολικών, οι οποίοι ωστόσο είναι μαθητές άλλων σχολείων.

Η αναβολή στην υπόθεση (σ.σ. η δίκη αναβάλλεται για δεύτερη φορά) δόθηκε λόγω απουσίας μίας εκ των δικηγόρων υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, 17χρονος απείλησε με πιστόλι-κρότου 16χρονη μαθήτρια-της το έβαλε στο μέτωπο- επειδή δεν επέτρεψε την είσοδο εκείνου και της παρέας του στο σχολείο.

Ο 17χρονος μαζί με τρεις ακόμα ανήλικους και έναν 21χρονο πήγαν βραδινές ώρες στο υπό κατάληψη σχολείο, απαιτώντας από τους καταληψίες μαθητές να τους αφήσουν να μπουν. Οι μαθητές αρνήθηκαν, ζητώντας από τους εξωσχολικούς να αποχωρήσουν.

Ακολούθησε ένταση και κάποια στιγμή ο 17χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έβγαλε από την μέση του το πιστόλι-κρότου και απείλησε την 16χρονη μαθήτρια, βάζοντας το πιστόλι στο μέτωπο της. Η αντίδραση των υπολοίπων μαθητών ήταν έντονη, προειδοποιώντας παράλληλα τους εξωσχολικούς ότι θα καλέσουν την Αστυνομία.

Οι τελευταίοι αποχώρησαν όμως συνελήφθησαν το επόμενο πρωί. Όπως αναφέρεται, το όπλο ανήκε στον μεγαλύτερο της πενταμελούς παρέας, στον 21χρονο, όμως το επίμαχο βράδυ το κρατούσε ο 17χρονος.

Πήρε το πιστόλι από το διαδίκτυο, για να ρίξει «μπαλοθιές» σε γάμο
Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ο 21χρονος ισχυρίζεται πως το είχε αγοράσει από το ίντερνετ με αντικαταβολή καθώς ήθελε να ρίξει «μπαλοθιές» σε γάμο φιλικού του προσώπου.

Φέρεται να ισχυρίστηκε ακόμα ότι δεν γνώριζε ότι απαιτείται άδεια και ότι ακόμα δεν ήξερε ότι απαγορεύονται οι «μπαλοθιές» σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν ισχύει πάντως η αγορά του πιστολιού μέσω του διαδικτύου, τότε θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα η ευκολία που ένας νέος σήμερα μπορεί να προμηθευτεί ένα όπλο από το ίντερνετ.
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !