Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο κύριος Facebook ψηφίστηκε ως ο 9ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο

Στην ένατη θέση στην λίστα του Forbes με τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη κατέκτησε ο κύριος Facebook, o γνωστός Mark Zuckerberg, τον χωρίζουν δηλαδή μόλις οχτώ άτομα από την  κορυφή.
Για την ιστορία οι υπόλοιποι 8 είναι: αρχίζοντας από το νούμερο 1, o «πλανητάρχης» Barack Obama, o Ρώσος πρωθυπουργός Vladimir Putin, ο κινέζος πρωθυπουργός Hu Jintao, η γνωστή μας σε όλους μας Angela Merkel, ο Bill Gates, o βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, ο Πάπας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Ben Bernanke.

Το περιοδικό εξήγησε ότι καταρχάς εξέτασε το πόσα άτομα είχαν οι υποψήφιοι υπό την «επιρροή» τους και φυσικά όταν αναφέρθηκαν στον Zuckerberg, τα άτομα τα οποία είχε «εξουσία» πάνω συμπεριλάμβαναν όλους εμάς που διαθέτουμε λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο. Στο επόμενο στάδιο εξετάστηκαν οι οικονομικοί πόροι που διαχειρίζονται τα πρόσωπα αυτά και το κατά πόσο ήταν σε θέση να επηρεάσουν και άλλους τομείς. Τέλος σημαντικό ρόλο έπαιξε και το κατά πόσο ενεργητικοί ήταν υπό την έννοια διαχείρισης της δύναμης που έχουν στα χέρια και τις γενικότερες επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Είναι σχεδόν σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ποιοι θα καταφέρουν να ανέβουν και άλλο πιο ψηλά... και ποιοι θα διατηρήσουν την θέση τους αυτή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !