Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αγνοούμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τρεις ημέρες

Εντοπίστηκε μέσα σε μια κλούβα τραυματισμένος.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη εξαφάνιση του 30χρονου ποδοσφαιριστή από την Κρήτη Απόστολου Γιαλούση, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά σώος μέσα σε μια κλούβα αυτοκινήτου.

Τα ίχνη του 30χρονου αθλητή είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη οπότε και οι οικείου του έσπευσαν στην αστυνομία να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

Η αγωνία για την τύχη του νεαρού κορυφώθηκε όταν .......
δεν εμφανίστηκε στον Σαββατιάτικο αγώνα του Αλμυρού-ομάδα που αγωνίζεται στο Ηράκλειο-με τον Εθνικό.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε μία κλούβα αυτοκινήτου κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο 30χρονος ήταν τραυματισμένος, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία και έτσι πήρε εξιτήριο.

Παρ’ όλα αυτά, τα αναπάντητα ερωτηματικά για την εξαφάνιση του Απ. Γιαλούση είναι πολλά και από την πλευρά της αστυνομίας ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της απαγωγής.

Ο ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τι ακριβώς συνέβη και εξαφανίστηκε, ενώ άνδρες της αστυνομίας «χτενίζουν» την υπόθεση για να βρουν το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της περίεργης υπόθεσης.
Newsbomb.gr

Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/11/blog-post_8573.html#ixzz1fCrBlmdW

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !