Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις ... κόντρα στην κρίση!

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις ... κόντρα στην κρίση!
Μειωμένες κατά 20% οι τιμές των "πακέτων"

Αυξημένο ενδιαφέρον, μεγαλύτερο από ότι αναμενόταν για ταξίδια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δείχνουν οι Ηρακλειώτες που ζητούν πληροφορίες από τα τουριστικά πρακτορεία ενώ λόγω της κρίσης έχουν διαμορφωθεί ελκυστικά οικονομικά πακέτα διακοπών.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για προορισμούς όπως είναι η Βιέννη, το Παρίσι και η Ρώμη ενώ σχολίασε ότι βοηθούν και οι καλές τιμές στα πακέτα διακοπών.

Ενδεικτικά το κόστος ενός ταξιδιού 4 ημερών για Βουδαπέστη αρχίζει από τα 350 ευρώ.

Φθηνότερα πακέτα 20% από πέρυσι
O κόσμος έχει αρχίσει ήδη να ρωτάει για τα εορταστικά ταξίδια ενώ έχουν διαμορφωθεί πακέτα με καλές τιμές και περισσότερες παροχές. Το πακέτο για Πράγα με απευθείας πτήση από το Ηράκλειο κοστίζει 495 ευρώ, Βερολίνο 570 ευρώ, Βουδαπέστη 495, Βιέννη 599, Λονδίνο 650 (μέσω Αθηνών), Παρίσι 550 (μέσω Αθηνών).
Μειωμένες οι τιμές στα ξενοδοχεία το Νοέμβριο
Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι ξενοδοχειακές τιμές στην Ελλάδα για το μήνα Νοέμβριο, όπως επισημαίνεται στα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Preis Index (tHPI). Συγκεκριμένα στην Ελλάδα η πτώση στις τιμές ανέρχεται στο 11% (85 ευρώ το δωμάτιο) με τις μεγαλύτερες μειώσεις να παρατηρούνται στις περιοχές της Περίσσας (μείωση 42%), της Παροικιάς (μείωση 32%), της Οίας (μείωση 36%), του Λουτρακίου (μείωση 26%).

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των ξενοδοχείων στην υπόλοιπη Ευρώπη μια διανυκτέρευση σε ένα απλό, δίκλινο δωμάτιο στην Ευρώπη, κατά μέσο όρο, κοστίζει 112 ευρώ. Το μήνα Νοέμβριο οι ταξιδιώτες θα βρουν ευνοϊκές τιμές ξενοδοχείων, εκτός από τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας και στη Λισαβόνα (85 ευρώ, μείωση 28%), στην Πράγα (79 ευρώ, μείωση 27%), στη Γρανάδα (64 ευρώ, μείωση 23%) και στην Κωνσταντινούπολη (111 ευρώ,μείωση 22%).

Στη Γερμανία, η ξενοδοχειακή βιομηχανία μειώνει αυτό το μήνα τις τιμές κατά 9% (Οκτώβριος 2011: 115 ευρώ). Τις μεγαλύτερες μειώσεις τιμών σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα κοινοποιούν οι ξενοδόχοι της Φρανκφούρτης (102 ευρώ, μείωση 26 τοις εκατό), του Μονάχου (123 ευρώ, μείωση 15 τοις εκατό) και της Κολωνίας (118 ευρώ, μείωση 14 τοις εκατό).


ΠΑΤΡΙΣ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !