Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στον Ολυμπιακό όπως ξεκαθάρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός προπονητή τόνισε πως η Μαρσέιγ με νίκη κάνει άλμα πρόκρισης αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια:
«Δεν σκεφτόμαστε το Γιουρό
πα Λιγκ, η πρόκριση είναι ανοιχτή και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Ξέρουμε ότι αύριο είναι ένας τελικός γιατί αν χάσουμε μένουμε εκτός αλλά θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Παρά τα προβλήματα θέλουμε να παίξουμε όπως και στους προηγούμενους αγώνες. Ίσως απέναντι στην Μαρσέιγ έχουμε κάνει το χειρότερό μας παιχνίδι στην διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε αύριο να πάρουμε βαθμούς γιατί μία νίκη αύριο θα μας δώσει πάρα πολλά και ξέρουμε πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί έχουμε να παίξουμε με ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να μην κυνηγούν από νωρίς το σκορ όπως συνέβη στο Λονδίνο και το Ντόρτμουντ, ενώ σε ό,τι αφορά τον Φέισα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα: «Δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει αυτό είναι σίγουρο, είναι μαζί μας γιατί μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα μέρος του παιχνιδιού αλλά όχι από την αρχή. Αυτή την στιγμή όμως πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουμε μαζί μας, δεν είναι η φυσική θέση τους στο κέντρο αλλά πρέπει να δούμε πως μπορούν να βοηθήσουν».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο της Μαρσέιγ τονίζοντας ότι είναι δυνατή στο σύνολο του παιχνιδιού της και όχι μόνο σε κάποιες φάσεις και περιμένει από τους Γάλλους να πατήσουν γκάζι: «Θα είναι πολύ γρήγορος ο ρυθμός που θα βάλει, έτσι παίζει στα ευρωπϊκά παιχνίδια και αυτή είναι η διαφορά από το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό είναι το δύσκολο για εμάς αύριο.
Η Μαρσέιγ αν νικήσει την Τετάρτη παίρνει την πρόκριση. Στην Αθήνα η Μαρσέιγ δεν ήταν σε καλή βαθμολογική κατάσταση, τώρα βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο διοργανώσεις, είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από εμάς και με νίκη πάει για την πρόκριση και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε σε ποια κατάσταση είναι στο γαλλικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τελικό τον αγώνα της Τετάρτης, από τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό, και συμπλήρωσε πβς θα ήθελε να σκορέρει στο Βελοντρόμ για την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρω όχι μόνο ένα αλλά ακόμη και δύο γκολ αν μπορέσω. Όμως ακόμη κι αν δεν τα καταφέρω, αυτό που έχει σημασία, αυτό που θέλω, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη», τόνισε.

Στη συνέχεια δεν δέχθηκε τα όσα λένε στη Γαλλία περί προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα αλλά παραδέχθηκε ότι αισθάνονται όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα στον ελληνικό λαό.

«Δεν έχω πρόβλημα με τους μισθούς στην Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, όπως είπε ο Μπουμσόνγκ, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη για τους ανθρώπους που ζουν στην χώρα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, είναι δύσκολο όμως να αισθανόμαστε πως υπάρχει πρόβλημα γύρω μας», τόνισε και κατέληξε.

«Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε, είναι κάτι το άλλο το Champions League, μια διαφορετική διοργάνωση και έχουμε δύο δύσκολα ματς μπροστά μας για την ολοκλήρωση του ομίλου. Με τη Μαρσέιγ είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχω κάτι να αποδείξω. Φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου αύριο».

Αποφασισμένοι να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίζονται ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ.
 skai

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !