Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στην Κωνσταντινούπολη ο Τσάκας

Στην Κωνσταντινούπολη ο Τσάκας Συνάντηση με συνεργάτες του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ... στην Κωνσταντινούπολη είχε ο Βλάσσης Τσάκας προκειμένου να τους ενημερώσει για την ρευστή πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στο deal του Παναθηναϊκού. 

Για το λόγο αυτό ο Βλάσης Τσάκας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη. Από την Καβάλα όπου βρίσκεται, μετέβη οδικώς στη γειτονική χώρα, προκειμένου να έχει συνάντηση με δύο συνεργάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο Βλάσης Τσάκας τους ενημέρωσε για την πορεία του ελέγχου και τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, ενώ μίλησαν και άλλες επενδύσεις που θα κάνει η οικογένεια του Σαουδάραβα Πρίγκιπα στην πατρίδα μας.

Πιθανότατα το Σαββατοκύριακο Ο Τσάκας θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία, για να έχει απ' ευθείας επαφή με τον Πρίγκιπα Σουλτάν. Προς το παρόν, αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να μιλήσει με τους Παναγιώτη Πετρόπουλο και Αναστάσιο Μπερέτα και να πάρει πληροφορίες για τον έλεγχο.


sportaction.gr 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !