Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παλάτι στην άμμο της Ελούντας

http://prasinanea.gr/incoming/article1413192.ece/ALTERNATES/w620/Tsakas.JPGhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL__71Dg2xvtOfjCx_GW7nob8Nd-LGPvm6n6xEJWD-ehMMr0yaqIDbjIerW8zAAvSo3bCYun6T_vbYLE8NO2jJnYppkTz5sJsoaBtHRRPBxaz9LFMtt_7_MKiGnuDyjXgr7Il82xZUEgL1/s320/prigkipass+2.jpg«Παλάτι» στην... Ελούντα αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ απέκτησε, προ μερικών εβδομάδων, ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο οποίος εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναικός.

Αυτό ανέφερε μιλώντας προς το «Βήμα» ο εκπρόσωπός του, κ. Βλάσης Τσάκας, σχετικά με τις άγνωστες «επενδυτικές» κινήσεις του 27χρονου Σαουδάραβα στη χώρα μας.


Συμφωνα με την ίδια πηγή ο πρίγκηπας διέμεινε επτά ημέρες τον Αύγουστο με μέλη της οικογένειάς του στο ξενοδοχείο Ελούντα Beach στον Αγιο Νικόλαο, ενώ φέρεται να πραγματοποίησε και μια... Athens by night περιδιάβαση στην πρωτεύουσα.



Την ίδια ώρα οι συνεργάτες του Σαουδάραβα επιχειρηματία εμφανίζεται να αναζητούν κατοικία έκτασης τουλάχιστον 1.000 τετραγωνικών μέτρων που να καλύπτει τις «προδιαγραφές» και τις ανάγκες του πρίγκηπα, εν όψει της πολυσυζητημένης άφιξης και της παραμονής του στην πρωτεύουσα.


Σύμφωνα με τον κ. Τσάκα ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ είχε έλθει με την σύζυγό του, την αδελφή του και τα τρία παιδιά του - δύο αγόρια 2 και 5 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών - στην Κρήτη το περασμένο καλοκαίρι και διέμεινε στο ξενοδοχείο Ελούντα Beach.


Ο 27χρονος σαουδάραβας άρχισε από τότε να αναζητά ακίνητα, καταρχάς στην παραθαλλάσια περιοχή του Λασιθίου και προχώρησε τελικά στην αγορά πολυτελούς κατοικίας συνολικής έκτασης 680 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι υπό κατασκευή.
Η αξία της ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από τα οποία αποπληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος, λέει ο κ. Τσάκας.


Ο εκπρόσωπος του σαουδάραβα πρίγκηπα μιλά «για μία υπέροχη βίλα δίπλα στο κύμα που... ενθουσίασε τον πρίγκηπα Αλ Σαούντ, στον οποίο αρέσει ιδιαίτερα η θάλασσα».


Το «Βήμα» επικοινώνησε με εκπροσώπους μεσιτικών γραφείων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου που δήλωσαν, πάντως, αγνοια για την συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Επιπλέον "κανένα σχόλιο" ήταν η απάντηση εκπροσώπου του ξενοδοχείου για την αναφερόμενη διαμονή εκεί της πριγκηπικής οικογένειας από την Σαουδική Αραβία.


Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο κ. Σουλτάν αλ Σαούντ είχε έλθει και πέρσι στην χώρα μας, όπου φέρεται να ενθουσιάστηκε από περιοχές στην Κρήτη που επισκέφθηκε αλλά και από τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων.


Την ίδια ώρα ο κ. Τσάκας αναφέρει ότι «συνεχίζεται η έρευνα σε περιοχές της Γλυφάδας ή της Βούλας, ακόμη και προς την περιοχή Βαρκιζας - Σουνίου, για την αναζήτηση της νέας κατοικίας του 27χρονου Σαουδάραβα, ενώ ήδη υπάρχει μελέτη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει της άφιξής του στην Αθήνα»

[τοβημα]
Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !