Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Λάρισα: Χώρισαν και τον έδειρε μέσα στο λεωφορείο!

larisa 200x160 Λάρισα: Χώρισαν και τον έδειρε μέσα στο λεωφορείο!

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στο λεωφορείο…Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης!!!

Όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης. Δύο γυναίκες μπήκαν σε λεωφορείο από την πίσω πόρτα και όταν ξεκίνησε, άρχισαν να πλησιάζουν τον οδηγό. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει…
Οι δύο γυναίκες έφτασαν πίσω από τον οδηγό και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και τις τσάντες που κρατούσαν! Δημιουργήθηκε πανικός. Ο οδηγός φρέναρε απότομα, τη στιγμή που μία από τις δύο γυναίκες του έχυνε στο πρόσωπο τον καφέ που κρατούσε!
Οι επιβάτες παρακολουθούσαν άφωνοι. Κάποιοι προσπάθησαν να συγκρατήσουν τις 2 γυναίκες που συνέχιζαν να βρίζουν και να χτυπούν τον οδηγό. Τα λεπτά περνούσαν, η ένταση μέσα στο λεωφορείο συνεχιζόταν και στους δρόμους άρχισε να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος.
Όπως έλεγαν επιβάτες του λεωφορείου που άκουγαν τους διαλόγους, αφορμή για το πρωτοφανές επεισόδιο ήταν ο πρόσφατος χωρισμός του οδηγού, με τη μία από τις δύο γυναίκες.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν σχεδόν μισή ώρα μετά την έναρξη του επεισοδίου. Οι γυναίκες κατέβηκαν και ο οδηγός συνέχισε το δρομολόγιο που θα του μείνει… αξέχαστο!
 http://ierosagon.org

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !