Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

5 λόγοι για να κάνεις pilates


Σωστή στάση του σώματος, μείωση της καθημερινής πίεσης στον αυχένα και την μέση, απομάκρυνση της περιττής έντασης των μυών, ελαστικότητα, δύναμη, τόνωση και ενέργεια.

Από τις βασικές αρχές του pilates.

Εύκολη για εγκύους, ασφαλής για ηλικιωμένους, δυναμική για προxωρημένους, ήπια για αρχάριους, γυμναστική για το σώμα και το μυαλό, αυτή είναι η γυμναστική σύμφωνα με την μέθοδο pilates. Διάβασε περισσότερα.

Η καθημερινότητα, η καθιστική ζωή, το άγχος, βοηθούν να ξεχνάς το σώμα σου. Η φυσική κατάστασή σου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις... καθημερινότητα. Καλύτερα πριν το κάνεις θεραπευτικά, να το κάνεις προληπτικά. Να γυμναστείς. Η μέθοδος pilates είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης με όλο και περισσότερους υποστηρικτές στον κόσμο. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, δεν διαχωρίζει τις ασκήσεις σε αντρικές και γυναικείες και στόχο έχει να γνωρίσεις και να ελέγχεις το σώμα σου μέσα από απλές ασκήσεις. Αποτελεί ένα μοναδικό τρόπο άθλησης, που φροντίζει για την άρτια εκγύμναση και διαμόρφωση όλων των μυϊκών ομάδων και χαρίζει ευλυγισία. Χωρίς πίεση και κούραση, αλλά και με μια προσφορά που χρειάζεσαι.

Επιπλέον το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει εκείνους τους λόγους που θα σε κάνουν να το δοκιμάσεις και το Dealin τον τρόπο για να το κάνεις πολύ πιο οικονομικά.

Γιατί να κάνεις pilates

Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου. Δεν είναι ένα manual γυμναστικής που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι σαν να κάνεις personal trainning.

“Ακούς” το σώμα σου και καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί. Είναι σαν μία διαδικασία αυτογνωσίας. Από που παίρνω δύναμη και κινούμαι, που είμαι αδύναμος και χρειάζομαι προπόνηση... Ένα “To know us better” με το κορμί σου.

Δεν έχεις το φόβο της διόγκωσης των μυών. Μήπως φουσκώσω και φαίνομαι χοντρός, χοντρή. Στόχος είναι η τόνωση του μυϊκού συστήματος, η ελαστικότητα και ο έλεγχος.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Ακόμα και από την πρώτη φορά. Μπορεί να μην νιώσεις ότι άλλαξε το σώμα σου, αλλά σίγουρα θα χαλαρώσεις, θα νιώσεις ότι κάποιος σου έχει κάνει μασάζ σε όλο το σώμα και πρωτίστως θα αισθανθείς καλύτερα στην σπονδυλική σου στήλη.

Θα φαίνεσαι καλύτερα μετά από 20 μαθήματα και θα αποκτήσεις ένα καινούργιο σώμα μετά από 30 μαθήματα.

Άρπαξε την ευκαιρία να φτιάξεις το σώμα σου με μόνο . Οταν το κάνεις θα μας θυμηθείς - και γιατί στο προτείναμε

men24

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !