Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Θα φέρει στον κόσμο το 20ο παιδί της!

Το 20ο της παιδί ετοιμάζεται να φέρει τον Απρίλιο στον κόσμο μια αμερικανίδα, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην Νέα Υόρκη.
Μία από τις εγκυμοσύνες της Michelle Duggar παρουσίασε πολύ μεγάλο πρόβλημα και το μωρό ήλθε στον κόσμο τουλάχιστον 90 μέρες νωρίτερα. Το νεογέννητο μετάφερθηκε σε θερμοκοιτίδα και τελικά κατάφερε και επέζησε.

"Μας ικανοποίησε αυτή η απρόσμενη εγκυμοσύνη. Έλεγα ότι ο Θεός δεν θα με ξανακάνει μάνα, αλλά δεν έγινε, τελικά, έτσι...αισθανόμαστε, ο σύζυγός μου κι εγώ, υπόχρεοι. Πάντοτε υπάρχει ο χώρος για ένα ακόμα παιδί", δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Today show του τηλεοπτικού δικτύου NBC η Ντούγκαρ. "Ποτέ δεν θυμάμαι να ήμουνα σε καλύτερη φόρμα, απ' ότι σήμερα", πρόσθεσε.

Η πολύτεκνη οικογένεια ζει σε μια πολύ φτωχή, συγκριτικά, αμερικανική πολιτεία, το Αρκανσο. Έχει δέκα αγόρια και εννέα κορίτσια. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά τους είναι σήμερα 23 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις 23 μηνών. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει και δύο εγγόνια.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !