Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνει 1,5 εκ. ευρώ η ΠΑΕ ΟΦΗ

Ψάχνει 1,5 εκ. ευρώ η ΠΑΕ ΟΦΗ-Μένει μέχρι 15 Δεκεμβρίου το Δ.Σ!
Η υφιστάμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνεχίσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Αν μέχρι τότε δεν έχουν βρεθεί οικονομικές λύσεις, τότε θα παραιτηθεί και η ΠΑΕ ΟΦΗ είτε θα κληθεί να αναδείξει νέα διοίκηση μέσα από Γενική Συνέλευση που θα προκηρυχθεί, είτε θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.
Μετά από 6 ώρες συνεδρίασης του διοικητικού που συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει κανένα μέλος σε παραίτηση από την θέση του σε τούτη την φάση. Αλλά να εξαντληθούν τα περιθώρια επαφών σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί με επιφανείς επιχειρηματίες, για να ζητηθεί απ αυτούς οικονομική βοήθεια.
Στο Δ.Σ. έγινε μια πλήρης αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης.........
όπου  όπως έγινε γνωστό απαιτείται άμεσα 1,5 εκ. ευρώ  για να μπορέσει ο σύλλογος να ξεπεράσει τα προβλήματα του.
Μάλιστα για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κάνει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη για να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Παρότι εκφράστηκε η διάθεση παραίτησης απο αρκετά  μέλη του Δ.Σ. τελικά αποφασίστηκε να εξαντληθούν για μια ακόμη φορά τα περιθώρια, μέσα απο τις επαφές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με κάποιους επιχειρηματίες.
Αν δεν μαζευτεί το ποσό αυτό άμεσα, τότε το υφιστάμενο Δ.Σ. όπως διατυπώθηκε δεν μπορεί να συνεχίσει.
Τα χρήματα αυτά στα οποία προσδοκάει η ΠΑΕ ΟΦΗ θα μπούν μέσα απο την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκυρηχθεί και η οποία θα είναι της τάξης του 1 εκ. 750 χιλ. ευρώ. Αν η αύξηση καλυφθεί, τότε ο ΟΦΗ μπορεί να επιβιώσει, σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον της ΠΑΕ ΟΦΗ φαντάζει δυσοίωνο.
 Την ίδια ώρα εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες με την υπόθεση Βατσινά. Στον ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει και άμεσα θα μπορέσουν να εισπραχθούν κάποια χρήματα που θα διατεθούν σε ανάγκες της ομάδας.
Ομως αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν.Ο ΟΦΗ χρειάζεται πολύ περισσότερα, για να μπορέσει να καλύψει τις εκκρεμότητες που έχει και οι οποίες απειλούν την επιβίωση του.
 To τετ-α-τετ Μαχλά με τους αρχηγούς πρίν την προπόνηση
Πριν την έναρξη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ,  ο Νίκος Μαχλάς είχε συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας.
Η συζήτηση Μαχλά-παικτών (παραβρέθηκαν οι Βεζυρίδης, Γεωργίου, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς και Καμπάνταης ) στράφηκε κυρίως στο θέμα Ρόβα και την αναταραχή που έφερε η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε στους αρχηγούς ότι αν κάποιος παίκτης θεωρεί ότι αδικείται ή δεν αντέχει το πρόβλημα με τις οικονομικές καθυστερήσεις που υπάρχουν οφείλει να μιλάει πρώτα μαζί του  για να βρουν μια λύση και αν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.
 Ζήτησε υπομονή στο οικονομικό κομμάτι και τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν  χρήματα και να καλυφθούν οι ποδοσφαιριστές.
Ενώ τόνισε την σημασία να συνεχιστεί η συνοχή που έχει δείξει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ και μαζί με την διοίκηση να παλέψουν τα όποια προβλήματα.
Ο Μαχλάς θα κάνει συζήτηση και με τους ξένους παίκτες, πάνω στο θέμα αυτό.
Μέσα ο Μπουλούτ με Παναθηναικό
Στα αγωνιστικά, ο  Ερόλ Μπουλούτ γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !