Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ρούβας - Λάρισα (0-1)

O "πρωτάρης" Ρούβας αποκλείστηκε απο την...έμπειρη Λάρισα(0-1)Ο Ρούβας στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του στο Κύπελλο Ελλάδος, πάλεψε απέναντι στην ιστορική Λάρισα, αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Γεντί Κουλέ και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το γκόλ  που χάρισε την πρόκριση στην Λάρισα, πέτυχε ο Πλιάγκας στο 29' με σούτ. H Λάρισα έδειξε πιο έτοιμη αγωνιστικά απο την ομάδα της Γέργερης, μέτρησε η διαφορά κατηγορία και ποιότητας, όπως επίσης και το ότι η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη δεν είχε δώσει επίσημα παιχνίδια (αυτό ήταν το πρώτο). Πλέον η ομάδα της Γέργερης που είναι νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική θα στρέψει την προσοχή της στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ο Ρούβας είχε την συμπαράσταση και οπαδών του ΟΦΗ στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης, Παστρωμάς (Δ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραγιαννίδης, Περογαμβράκης, Ρηγάκης - Πλιάγκας, Ζεκίνια
Ρούβας (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (41' Κωνσταντάρας), Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλούσης, Ταχμαζίδης, Φουκαράκης (55' Ρηγάκης), Περογαμβράκης, Μπελίτσας.
 Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Φωτιάς, Καλί, Χατζής, Βούζας (86' Σιατραβάνης), Πλιάγκας (67' Καραχάλιος), Χασομέρης (86' λ.τ Παπαγεωργίου), Ζεκίνια, Σαϊτιώτης.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !