Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Online Πειρατεία- Ποιές ταινίες "σπάνε ταμεία";

Δε νομίζω να υπάρχει χρήστης του Διαδικτύου που να μη γνωρίζει τι εστί "torrent", συμφωνείς; Ή να μην έχει κατεβάσει έστω και λίγες, λέμε τώρα, ή πολλές φορές αγαπημένες του ταινίες, σειρές ή μουσικά cd;

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις ταινίες όπου εκτός από το επίσημο box office με τα εισιτήρια που κόβουν ή τα dvd που πουλάνε, πραγματοποιύνται μετρήσεις για να δουν ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στους "πειρατές" του Διαδικτύου.

Με άλλα λόγια, ποιές ταινίες έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι χρήστες και πόσες φορές; Στην κορυφή του Top-10 βρίσκουμε το Avatar, στο οποίο, μάλιστα, οι παραγωγοί είχαν βασίσει όλες τους τις ελπίδες ότι λόγω 3D θα τη γλύτωνε. Η πραγματικότητα τους διέψευσε οικτρά με την ταινία να σημειώνει ρεκόρ και να έχει κατέβει 21 εκατομμύρια φορές, ενώ την ακολουθούν τα Dark Knight και Transformers 3 με 19 εκατομμύρια downloads.

Στην τέταρτη θέση, βρίσκεται το Inception, το οποίο έχει κατέβει 18 εκατομμύρια φορές, ενώ αμέσως μετά επιτέλους και μια κωμωδία, το Hangover -17 εκατομμύρια. Προχωρώντας είναι το Star Trek, το Kick-Ass και The Departed με 16, 15 και 14 εκατομμύρια downloads αντίστοιχα.

Το Τοπ-10 ολοκληρώνεται με τον Incredible Hulk και την τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής με που και τα δύο έχουν κατέβει 14 εκατομμύρια φορές.

Τα νούμερα δείχνουν ότι παρά τις διώξεις που έχουν γίνει τελευταία κατά χρηστών του BitTorrent και τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται σε ορισμένες χώρες του κόσμου στους χρήστες όταν σκοπεύουν να ξεκινήσουν το παράνομο κατέβασμα κάποιας ταινίας, αυτά δε στέκονται ικανά να τους αποτρέψουν.

πηγή: e-go.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !