Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

H 3D εμπειρία του κινηματογράφου στο σπίτι σας!

Η LG Electronics παρουσίασε την 3D Total Solution, την πιο ολοκληρωμένη γκάμα 3D Προϊόντων και Λύσεων στη φετινή Έκθεση IFA … στο Βερολίνο.
Η LG σκοπεύει να φέρει Με μία σειρά CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων και οθονών Η/Υ, 3D συστήματα Home Theater και τρισδιάστατους προβολείς, τα οποία συνδυάζουν την απόλυτη άνεση στη 3D θέαση με τις πρωτοποριακές λειτουργίες της πλατφόρμας Smart TV.
Επιπλέον, ανεβάζοντας τον πήχη της ευκολίας και της άνεσης, όλα τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG – μέρος της γκάμας 3D Total Solution- μπορούν να παρακολουθηθούν με το ίδιο ζευγάρι γυαλιά, καθώς χρησιμοποιούν ακριβώς τον ίδιο τύπο γυαλιών.

Την πρωτοκαθεδρία στην γκάμα 3D Total Solution της LG διατηρεί η εντυπωσιακή LW980S, μία τηλεόραση FULL LED 55 ιντσών η οποία παρέχει το CINEMA 3D και λειτουργίες Smart TV μέσω της μοναδικής τεχνολογίας φωτισμού NANO της LG. Μαζί με την LW650S, τη φιλική προς το περιβάλλον LW570S και μία σειρά άλλων τηλεοράσεων CINEMA 3D, η LW980S αποτελεί μέρος μία σημαντικής σειράς 3D τηλεοράσεων, με ποικιλία μεγεθών, επιλογών και τιμών.
LG LW980S
LG LW980S
Επιπλέον, η VDE, ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον έγκριτους τεχνικούς φορείς της Ευρώπης, πρόσφατα πιστοποίησε ότι οι τηλεοράσεις CINEMA 3D της LG προβάλλουν τις 3D εικόνες σε Full HD.
Οι CINEMA 3D Smart TVs της LG συνοδεύονται από άνετα και ελαφριά 3D γυαλιά, τα οποία διατίθενται σε προσιτή τιμή ώστε μεγάλες παρέες και πολυπληθείς οικογένειες να μπορούν να απολαμβάνουν την 3D εμπειρία.
Επίσης, το χαρακτηριστικό των τηλεοράσεων CINEMA 3D είναι ότι διαθέτουν την πρώτη παγκοσμίως “Flicker-Free” πιστοποίηση από τους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς πιστοποίησης ποιότητας Intertek και TÜV, το οποίο εγγυάται ότι οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν τρισδιάστατο περιεχόμενο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς πονοκεφάλους ή αίσθηση ζαλάδας που προκαλούνταν σε παλαιότερες 3D συσκευές.
Παράλληλα, η προηγμένη λειτουργιά μετατροπής από 2D σε 3D, καθώς και η υπηρεσία 3D Video-on-Demand στις συσκευές Smart TV, διασφαλίζουν ότι οι θεατές θα έχουν πάντα στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας 3D περιεχόμενο. Επιπλέον, οι ευέλικτες γωνίες θέασης επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθούν 3D πρακτικά από κάθε θέση μπροστά από την τηλεόραση.
Τον τέλειο ήχο για την γκάμα 3D της LG παρέχει το HX906TX, ένα ολοκαίνουργιο CINEMA 3D Sound Home Theater, του οποίου το 9,1 σύστημα ηχείων δημιουργεί ότι πιο κοντινό στην ακουστική ισχύ των κινηματογραφικών αιθουσών και των ζωντανών συναυλιών. Το HX906TX εμπλουτίζει την ηχητική εμπειρία προωθώντας τον ήχο προς τα πάνω, ενώ ένας Reflector 360o μέσα σε κάθε ηχείο, ανακλά το ήχο προς κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα ακουστικό αποτέλεσμα όμοιο με αίθουσα συναυλιών.
LG HX906TX2
G HX906TX2
Εφαρμόζοντας το μοναδικό αλγόριθμο 3D Effect DSP της LG, η τεχνολογία Sound Field Expansion διευρύνει ακόμη περισσότερο το οριζόντιο ηχητικό πεδίο, και συνεργάζεται αρμονικά με τα 3D ηχεία ώστε να δημιουργείται μία πραγματικά συναρπαστική ηχητικά εμπειρία 360o. Επιπλέον, ο 3D Sound Analyzer προσθέτει ηχητικές πληροφορίες σε οποιονδήποτε άδειο χώρο, για πιο λεπτομερή και ρεαλιστική αναπαραγωγή ήχου.
Επιπρόσθετα, η καινοτόμος τεχνολογία CINEMA 3D ενσωματώνεται και στη σειρά 3D οθονών Η/Υ της LG. Πιο συγκεκριμένα, η DM50D, προβάλλει Flicker-Free εικόνες και συνοδεύεται από ελαφριά γυαλιά, ενώ διαθέτει φωτεινότητα 100nits, επίπεδα δύο φορές υψηλότερα από τις συμβατικές 3D οθόνες Η/Υ.LG DM2350D
  DM2350D
Επιπλέον, η DM50D χρησιμοποιεί μία υψηλού επιπέδου λειτουργία μετατροπής από 2D σε 3D, ώστε οι θεατές να παρακολουθούν συνεχώς ποιοτικό 3D περιεχόμενο. Για τη λειτουργία μετατροπής δεν απαιτείται η λειτουργία του Η/Υ, ενώ τίθεται αυτομάτως σε λειτουργία για τα παιχνίδια ώστε να προσφέρει το απόλυτο 3D gaming.
Η D42P, είναι επίσης μία οθόνη Η/Υ η οποία προσφέρει υψηλή επίπεδα 3D ψυχαγωγίας, καθώς οι Flicker-Free φωτεινές εικόνες και τα εξαιρετικά άνετα γυαλιά συμπληρώνονται από μοναδική συμβατότητα.
Η D42P υποστηρίζει όλες τις κάρτες γραφικών, ενώ είναι ιδανική για χρήση με διάφορα λειτουργικά συστήματα. Επίσης, υποστηρίζει HDMI 1.4 για ευκολότερη σύνδεση με άλλες συμβατές 3D συσκευές, επιτρέποντας έτσι την αναπαραγωγή 3D περιεχομένου χωρίς να απαιτείται η χρήση Η/Υ.
Ακόμη ένα προϊόν το οποίο συμπληρώνει τη γκάμα 3D Total Solution της LG για την οικιακή ψυχαγωγία, είναι ο CF3D, ο πρώτος CINEMA 3D προβολέας παγκοσμίως, που μεταδίδει FULL HD εικόνες μέσα από μονό φακό.
Με προβολή η οποία μπορεί άνετα να επεκταθεί σε 150 ίντσες διαγωνίως, ο CINEMA 3D CF3D συνδυάζει φωτεινότητα 1.250 ANSI-lumens (2.500 ANSI-lumens σε 2D), λόγο αντίθεσης 7.000:1 και TruMotion 120Hz, παράγοντας έτσι φωτεινές και καθαρές εικόνες σε 2D και 3D.
Επιπλέον, με μία μικρή ενσωματωμένη κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής, η οποία καλιμπράρει αυτομάτως το φως και τις εικόνες, ο CF3D μεγιστοποιεί τα 3D εφέ ενώ απαιτεί λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με άλλους 3D προβολείς. Καθότι ο CF3D είναι σχεδιασμένος ως ενιαία μονάδα δεν απαιτεί χειροκίνητη ευθυγράμμιση, διαθέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο εξαιρετική φορητότητα.
Επιπλέον, το σύστημα αναπαραγωγής Blu-ray 3D™ BD670 με το φιλικό στη χρήση interface, παρέχει άμεση και απλή πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο υψηλού επιπέδου.
Οι λειτουργίες Smart TV περιλαμβάνουν πρόσβαση σε 3D Video-on-Demand, ενώ η αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D™ προσφέρει την τέλεια πλατφόρμα για την απόλαυση της ολοένα αυξανόμενης γκάμας 3D περιεχομένου.
Τα CINEMA 3D γυαλιά της LG μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλα τα 3D προϊόντα της εταιρείας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν 3D με άνεση και ευκολία. Επίσης, τα γυαλιά κυκλοφορούν σε στύλ clip-on για άτομα που ήδη φορούν γυαλιά.
Για τους θεατές που αναζητούν το στυλ, η LG συνεργάστηκε με το διάσημο Γάλλο σχεδιαστή οπτικών Alain Mikli, για τη δημιουργία μίας σειράς μοντέρνων και εξαιρετικά άνετων 3D γυαλιών. Τα γυαλιά αυτά είναι κατασκευασμένα από επιλεγμένα μέταλλα, ενώ χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη εργονομική σχεδίαση του Alain Mikli.
Το βελτιστοποιημένο βάρος, ένα ειδικό nose pad και οι spring-hinged βραχίονες με τα μακριά άκρα, διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση.
http://techit.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !