Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Ας αγοράσουμε ένα ελληνικό νησί"

Προκλητική πρόταση να αγοράσει η Λιθουανία ελληνικό νησί και να το μετατρέψει σε τουριστικό θέρετρο κατέθεσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας, Arturas Zuokas. Μέχρι και 7 εκατ. ευρώ είναι αρκετά δηλώνει στους Λιθουανούς επιχειρηματίες που τυχόν ενδιαφέρονται.
"Ας αγοράσουμε ένα ελληνικό νησί"
Ο δήμαρχος του Βίλνιους προέτρεψε τη Παρασκευή, σύμφωνα με το Emirates247.com, τους Λιθουανούς επιχειρηματίες να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί δίνοντας έως και 7 εκατ. ευρώ (9,3 εκατ δολάρια), με σκοπό να το μετατρέψουν σε τουριστικό θέρετρο που θα ελκύει επισκέπτες από τη Βαλτική.
"Όταν το ελληνικό νησί περάσει υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Λιθουανίας, θα είναι ένα υπέροχο μέρος για τους Λιθουανούς και όχι μόνο, ενώ θα αποτελεί και μια παγκόσμια διαφήμιση για τη Λιθουανία", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο 43χρονος, συνέχισε τις προκλητικές του δηλώσεις λέγοντας πως το τουριστικό θέρετρο θα διαθέτει σπα, μουσεία και θέατρα, καθώς επίσης και την οικία του Λιθουανού πρέσβη στην Ελλάδα.

Ωστόσο, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Zuokas θεωρούν τουλάχιστον γελοίες τις δηλώσεις του. "Το Βίλνιους είναι βυθισμένο στο χρέος. Ο δήμαρχός του αντί να ενδιαφέρεται για τους πολίτες της πρωτεύουσας της Λιθουανίας επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή", δηλώνει ο συντηρητικός Vidas Urbonavicius.
Οι προκλητικές δηλώσεις του έρχονται λίγες μέρες αφότου βραβεύτηκε με το εναλλακτικό Νόμπελ Ειρήνης, επειδή αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα του πάρκινγκ, ισοπεδώνοντας ένα πολυτελές όχημα παρκαρισμένο παράνομα, με ένα τεθωρακισμένο όχημα.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !