Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Aθωώθηκε ο ΟΦΗ!

Απαλλακτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον ΟΦΗ, τον Αστέρα Τρίπολης, και τον Θρασύβουλο.
Aθωώθηκε ο ΟΦΗ!

Η απόφαση  σκόρπισε χαρά στους ανθρώπους του ΟΦΗ για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασαν για το παιχνιδι με την Ηλιούπολη και την δικαστική μάχη που ακολούθησε.
Αθωωτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής και για την Τρίπολη, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή υποβιβασμού απο την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ.

 Στον ΟΦΗ περίμεναν με αισιοδοξία την απόφαση απο τον Αρειοπαγίτη Λεοντή και την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ εκφράζοντας την πεποίθηση τους ότι θα δικαιωθούν  και σε αυτήν την δικαστική μάχη. Και τελικά τα κατάφεραν. Η κρητική ομάδα κέρδισε και αυτήν την μάχη και επιτέλους θα μπορέσει να συγκεντρωθεί σαν ομαδα στα αγωνιστικά,οικονομικά και οργανωτικά ζητήματα πυ έχουν μείνει πίσω όλο αυτό το διάστημα.
 Η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, ζητώντας ουσιαστικά  την επανεξέταση της υπόθεσης, μετά την δικαίωση του ΟΦΗ σην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ, δεν άλλαξε τα δεδομένα όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί.
 Ο ΟΦΗ στήριξε νομικά την υπερασπιστική του γραμμή, ότι δεν  έχει καμία επίσημη σχέση με τον Ηρακλή Νύχταρη, που ακούγεται στον συνομιλίες με τον Τσακογιάννη και απέδειξε ότι πράγματι το επίμαχο πρόσωπο ούτε υφίσταται στο μετοχολόγιο της ομάδας, ούτε στην διοίκηση αυτής, κάτι που  αποδέχθηκε και η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ με την αθωωτική της απόφαση, αλλά και η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.
 Οι ανακοινώσεις της Επιτροπής Εφέσεων
 Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, αναφορικά με τις υποθέσεις των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Γεώργιος Μποροβήλος, ΠΑΕ ΟΦΗ, Νικόλαου Μαχλά και Ηρακλή Νύχταρη, ΠΑΕ Θρασύβουλος, Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού.  
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με την υπ΄ αριθμόν 204/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’  ουσία  την έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου αυτής Γεώργιου Μποροβήλου κατά της υπ΄αριθμόν 216/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη πρωτοβάθμια απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες από τις αποδοθείσες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
 
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΟΦΗ
Με την υπ΄ αριθμόν 205/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην  ουσία  την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου κατά της υπ΄ αριθμόν 214/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, της ΠΑΕ ΟΦΗ του προέδρου της Νικόλαου Μαχλά και του Ηρακλή Νύχταρη.
 
 
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Με την υπ΄ αριθμόν 206/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην  ουσία  την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμόν 302/29-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, της ΠΑΕ Θρασύβουλος και του προέδρου αυτής Ιωάννη Ρόδη.
Δέχεται κατ΄ ουσία την έφεση ως προς τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού. Εξαφανίζει ως προς τους εν λόγω εφεσίβλητους την πρωτοβάθμια απόφαση και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση στην Αρμόδια Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
http://www.cretalive.gr/new/55561/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !