Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Μαχλάς: ¨Να δώσουμε τα σπίτια μας ή το γήπεδο στον κ. Βατσινά;"

http://www.onair24.gr/sites/default/files/imagecache/preview/photos/pic973059.jpgTo...γάντι στην πλευρά Βατσινά, ώστε να βρεθεί λύσει και να αποσύρουν την κατάσχεση, ώστε να εισπραχθούν τα χρήματα που περιμένει ο ΟΦΗ απο τον ΟΠΑΠ, πεταξε ο Νίκος Μαχλάς στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι.Ο Νίκος Μαχλας ζήτησε απο τους πρώην μεγαλομέτοχους να αποδεχθουν την πρόταση που τους έχει γίνει απο πλευράς ΟΦΗ και την διασφάλιση των χρημάτων που διεκδικούν(780 χιλ. ευρώ) μέσα απο την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Εξέφρασε την επιθυμία του μέχρι την Τετάρτη να τελειώσει το θέμα, καθώς και οι δικές του αντοχές έχουν τελειώσει. Ενώ ανέφερε ότι αν δεν ξεμπλοκαριστεί άμεσα το ζήτημα αυτό η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να προχωρήσει.
Αναλυτικά οι αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε και σε άλλα θετικά αποτελέσματα στην συνέχεια. Κάνουμε αυτήν την συνέντευξη Τυπου για να ενημερώσουμε τον κόσμο για θέματα της ομάδας.
Είμαι πρόεδρος στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της ομάδας αυτής. Την πιο δύσκολη της περίοδο.
Στις 22/9 συμφωνήσαμε με την πλευρά Βατσινά για το συμφωνητικό. Παρόλα αυτά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη. Δεν ξέρω τι σκοπό έχουν οι άνθρωποι αυτοί. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση. Η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό προβλημα. Περιμένω μια λύση μέχρι την Τετάρτη γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Είχαμε μια καθυστέρηση λόγω της εμπλοκής στην υπόθεση με τα στημένα από τα τηλεοπτικά και με τον ΟΠΑΠ. Στη συμφωνία που είχαμε τότε ήμουν χαρούμενος καθώς πίστευα ότι είχαν τακτοποιηθεί όλα, αλλά μετά από μια εβδομάδα είχαμε πάλι τα ίδια και φτάνουμε σήμερα να έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι.
Στις 13/10 βρέθηκαν πάλι οι κ.κ. Κουτάντος και Τουγλής με τον πρώην μεγαλομέτοχο και τον δικηγόρο του για να βρεθεί λύση. Είχαμε προτείνει 200 χιλιάδες ευρώ, με την πρώτη δόση 30/10, τη δεύτερη 30/11, την επόμενη 30/1 και την άλλη 30/4, συνολικά για το ποσό των 200 χιλιάδων. Πίστευα ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Η καινούργια πρόταση που έγινε ήταν να πάρουν 300 χιλιάδες σε 4 δόσεις αλλά δεν τα δέχθηκαν γιατί ήθελαν να εξασφαλίσουν και το υπόλοιπο ποσό ή να το πάρουν εφάπαξ. Αυτό δεν ήταν εύκολο γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρήματα και καταλαβαίνουμε τι κακό υπάρχει στην ομάδα. Δεν τα λέω αυτά για να υπάρχει διχόνοια, αλλά για να κάνω έκκληση στους αδερφούς Βατσινά να βοηθήσουν την κατάσταση στην ομάδα, γιατί έχει φτάσει στα άκρα. Αν δεν πάρουμε τα χρήματα μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πλέον για το άμεσο μέλλον της ομάδας.
Δεν θέλαμε να κόψουμε κάτι από τα χρήματα, αλλά να δίνονται με δόσεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Αν δεν συναινέσουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αν δεν έρθει συμφωνία δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Εγώ δεν θα μπορώ να παλεύω όπως πάλευα, γιατί ουσιαστικά μας έχουν κοπεί τα φτερά.
Tα χρήματα που κάνει να πέρνουμε έχουν δεσμευθεί και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο.
Η ομάδα έχει πάει πίσω. Πολύ πίσω. Ζητάμε μια διευκόλυνση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Εύχομαι να υπάρκει μια καλή θέληση, για να γίνει ο ΟΦΗ μια ομάδα που να την χαιρόμαστε όλοι.
Ζούμε σε δύσκολες εποχές, η ΠΑΕ δεν ανήκει σε εμένα αλλά σε όλο τον κόσμο, εγώ είμαι διαχειριστής και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό το ρόλο, αλλά και εγώ κάποια στιγμή δεν θα μπορώ. Οι συναντήσεις που έχουν γίνει είναι καλές και για τις δύο πλευρές και όχι μόνο για εμάς. Θέλουμε μια διευκόλυνση. Δεν βλέπουμε πολλούς να θέλουν να πληρώνουν αυτές τις εποχές 50 χιλιάδες κάθε μήνα. Πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Έχουμε μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να υπάρχουν καταστάσεις που μας πηγαίνουν πίσω.
Τα χρήματα της η πλευρά Βατσινά μπορεί να τα διασφαλίσει όπως έχουμε προτείνει μέσα απο τα τηλεποπτικά δικαιώματα και τις επιταγές που κρατάει απο τον κ. Κουράκη. Βλέπω ότι υπάρχει μια κόντρα και δεν μπορώ να την εξηγήσω. Η ομάδα μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες κατάφερε να επιβιώσει. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται αυτό που γίνεται τώρα. Κάνει κακό στην ομάδα. Στον κ. Βατσινά δίνουμε τις διασφαλίσεις που χρειάζεται. Μέσα απο την εκχώρηση των τηλεοπτικών. Δεν μας έχουν δώσει μια απάντηση. Και εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τίποτα άλλο. Τι να δώσουμε; Τα σπίτια μας ή το γήπεδο; Μόλις ανέβηκε ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, τρέχουν όλοι να πιουν το αίμα της ομάδας.
Η διοίκηση έχει κάνει ότι μπορεί. Εχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Εγώ δεν έχω άλλα εφόδια. Είμαι ένα με τον κόσμο και τους ανθρώπους της διοίκησης. Ότι μπορούμε να κάνουμε, το έχουμε κάνει. Αν φτάσω στο σημείο να πω ότι παραιτούμαι, θα πιστεύω ότι δεν έχω να δώσω κάτι άλλο. Οι αντοχές μου έχουν τελειώσει. Ημαρτον! Ηδη έχω καταστρέψει πολλά δικά μου πράγματα.
Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει τέτοια ατμόσφαιρα στην ομάδα. Να είναι τόσο ενωμένοι παικτες, διοίκηση, κόσμος και να παλεύουμε μαζί.
Ας βοηθήσουν  αυτοί οι άνθρωποι και να αντιληφθούν ότι η ομάδα χάνει  απο αυτό που γίνεται τώρα
Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι το οικονομικό. Υπάρχει ένα έλλειμα 1 εκ. ευρώ που αφορά προσφυγές και χρέη προς τρίτους.
Αν μας κόψουν αυτά τα χρήματα,  περίπου 300 χιλ. ευρώ απο τον ΟΠΑΠ καταλαβαίνετε όλοι τι μεγάλο κακό κάνει το μπλοκάρισμα  των χρημάτων αυτών στην ομάδα.
Δεν είναι λίγο να δίνεις 100 χιλιάδες και μετά άλλες 50 κάθε μήνα. Έτσι βοηθάς και τον εαυτό σου παίρνοντας τα χρήματα, αλλά και την ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται, αλλά είναι άδικο. Δεν θέλω να μιλάω με σκληρές εκφράσεις και να κρίνω άσχημα.
Εύχομαι να δεχθουν καλοπροέραιτα την έκκληση που κάνω οι αδερφοί Βατσινά. Και να μην συνεχίσουμε στα δικαστήρια. Ειμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αίτηση ανάκλησης της απόφασης  κατάσχεσης που έχουν καταθέσει αν επιμείνουν αλλά γιατί να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.

Γιατί να μην δεχτούν την πρόταση που τους έχουμε κάνει;Θέλω να δείξουν τον σεβασμό  που πρέπει στην ομάδα αλλα και σε μένα. Δεν έχουν δικαίωμα να πληγώνουν έτσι αυτήν την ομάδα. Πρόεδρος είμαι εγώ και όχι ο Κουράκης.
Με τον ίδιο σεβασμό που εκφράζομαι εγώ για εκείνους, θέλω να εκφράζονται και εκείνοι".

Ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οπως είπε  "είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν προπονητή αντάξιο της ιστορίας μας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι τρομεροί χαρακτήρες και για αυτόν τον λόγο η ομάδα επιβιώνει στα δύσκολα.Και όταν έχεις έναν τέτοιο κόσμο που σε στηρίζει, τότε όλα πάνε καλά.
Είδατε τι αποθέματα δύναμης έχει αυτή η ομάδα".
http://www.cretalive.gr/new/56486/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !