Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Βλάσης Τσάκας ... χαλαρά στο Ηράκλειο!

Με δημοσιογράφους στην πλατεία Δασκαλογιάννη συζήτησε σήμερα ο Βλάσης Τσάκας

Ο Βλάσης Τσάκας ... χαλαρά στο Ηράκλειο!
Ένα φραπέ γλυκό απόλαυσε ... χαλαρά, σήμερα, στο Ηράκλειο ο Βλάσης Τσάκας, συντροφιά με δημοσιογράφους. Ο εκπρόσωπος και φίλος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ήπιε καφέ στην πλατεία Δασκαλογιάννη, εξηγώντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην "παρέα" τα περί του Παναθηναϊκού και του "χρυσού" deal που είναι στα ... σκαριά.

Αφού, όπως ο ίδιος έχει ήδη πει, βρέθηκε τρόπος να παρακαμφθεί ο αποκλεισμός του πρίγκιπα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω του ότι δεν είναι Έλληνας ή Ευρωπαίος πολίτης, άλλο ένα εμπόδιο εμφανίστηκε, καθώς ζητήθηκε πιστοποίηση του γνησίου της υπογραφής του πρίγκιπα, προκειμένου να προχωρήσουν σύννομα οι διαδικασίες. Και αυτό το "κώλυμα" ξεπερνιέται και έτσι ο δρόμος φαίνεται πως είναι πια ανοιχτό, προκειμένου να αποκτήσει ο πρίγκιπας τον Παναθηναϊκό.

Ο Βλάσης Τσάκας, όπως είπε, θα φύγει αύριο για την Τζέντα, ενώ εκτιμά ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει "κλείσει" η συμφωνία για τον Παναθηναϊκό.

cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !