Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΟΦΗ : Πήρε ανάσα ζωής κερδίζοντας την αίτηση ανακοπής

Ίσως την πιο σημαντικότερη από τις μάχες που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα στις δικαστικές αίθουσες κέρδισε ο ΟΦΗ που κατάφερε να ξεμπλοκάρει τα χρήματα από τον Ο.Π.Α.Π που ανέρχονται στο ποσό των 280.000 ευρώ για να καλύψει τις τρέχουσες και άμεσες ανάγκες του.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κατασχετήριου που είχαν καταθέσει οι αδερφοί Βατσινά και με το οποίο είχαν μπλοκάρει τα χρήματα που ήταν να λάβει ο ΟΦΗ από τον Ο.Π.Α.Π.

Αυτή η προσωρινή διαταγή έχει ισχύ μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου όπου έχει προσδιοριστεί να γίνει η κύρια δίκη της υποθέσεως. Μέχρι τότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο ενός περίπου μήνα για να υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να μην αποφασίσει η δικαιοσύνη για το τι θα γίνει.

Πλέον γίνεται ένας αγώνας δρόμου προκειμένου η ΠΑΕ ΟΦΗ να μπορέσει να καλύψει όλα τα ανοικτά μέτωπα που εκκρεμούν με τις περιπτώσεις των Σφακιανάκη και Ψωμά που πρέπει να εξοφληθούν την Παρασκευή για να μην έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ για την διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ.

«Θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα αν δεν παίρναμε τα χρήματα»

Μετά την θετική έκβαση της υπόθεσης υπέρ του ΟΦΗ ο νομικός σύμβουλος της κρητικής ΠΑΕ κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου τόνισε : «Είχα πάντα εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το αίτημά μας έγινε καθ’ ολοκληρία δεκτό και το δικαστήριο απαγόρευσε την οποιαδήποτε εντολή εκτέλεσης από την πλευρά των πρώην μεγαλομετόχων. Γίνονται ενέργειες να γίνει άμεσα η εκταμίευση των χρημάτων από τον ΟΠΑΠ και τη Super League για να καλυφθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν. Το κύριο δικαστήριο της υπόθεσης θα γίνει 18 Νοεμβρίου. Ήταν θετικό γιατί ο κίνδυνος ήταν μεγάλος για την ΠΑΕ. Θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα αν δεν παίρναμε τα χρήματα αυτά, ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θα έχουμε βρει λύση. Υπάρχει μια συμφωνία και θα υλοποιηθεί και θέλω να απευθύνω έκκληση στους πρώην μεγαλομετόχους να έρθουν να συζητήσουμε και να βρούμε λύση στο θέμα αυτό. Δεν είναι δυνατόν ο ΟΦΗ να προσπαθεί και να κερδίζει μάχες με άλλες καταστάσεις και να βρίσκει εμπόδια και προβλήματα από φίλους του, καθώς εγώ θεωρώ ότι οι πρώην μεγαλομέτοχοι είναι φίλοι μας».

Για το θέμα των προσφυγών, ανέφερε: «Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς αλλά μαζί όλοι στη διοίκηση θα κοιτάξουμε να ρυθμιστούν όλα τα προβλήματα με τις προσφυγές. Και αυτό θα γίνει άμεσα, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά ούτε και για τους επόμενους στο πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκανε και το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Αντώνης Κουτάντος που επισήμανε από την πλευρά του : «Είναι μια θετική απόφαση για την ομάδα μας να κερδίσουμε την ανακοπή μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Για το νομικό μέρος δεν έχω να πω κάτι. Αυτό που θέλω να επαναλάβω για μια ακόμα φορά και μάλιστα ακόμα και τώρα που κερδίσαμε την υπόθεση, είναι να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον πρώην μεγαλομέτοχο και να βρούμε την οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό ώστε να πάψει να μας ταλαιπωρεί».
flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !