Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

24 ώρες μετά το επεισοδιακό ματς στο Καραϊσκάκη....

Τα αίσχη που προκάλεσαν τουλάχιστον 100 κουκουλοφόροι στο ξεκίνημα του αγώνας Ελλάδας-Κροατίας, η βόμβα μολότοφ που έριξαν στην εξέδρα των Κροατών, οι αμέτρητες φωτοβολίδες που πέρασαν μέσα στο γήπεδο, καταπώς φαίνεται άφησαν ασυγκίνητη την ΕΠΟ. Σχεδόν 24 ώρες μετά το επεισοδιακό ματς στο Καραϊσκάκη, η ΕΠΟ δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τα συγκεκριμένα επεισόδια, αντιθέτως εξήντλησε την ευαισθησία της μόνον με ανακοίνωση για το επεισόδιο σε βάρος του Κύρου Βασσάρα το οποίο και καταδικάζει.
Τη στιγμή λοιπόν που ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA (βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή αποκλεισμός έδρας) η ΕΠΟ ασχολήθηκε μόνον με τον Βασσάρα. Ιδού η σχετική ανακοίνωση:
“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα την ανοίκεια επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ και υπευθύνου του προγράμματος ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασάρα, το βράδυ της Παρασκευής 7/10/2011 κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μετά τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία.

Την ίδια ώρα που η Εθνική Ανδρών έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και πρόσφερε σε όλο τον κόσμο της χώρας μας μια ανάσα χαράς, μια χούφτα κουκουλοφόρων δειλών βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Κύρο Βασάρα, προσπαθώντας να πληγώσει και να τρομοκρατήσει τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όσο κι αν ορισμένοι προσπαθούν να κάμψουν το σθένος και την αποφασιστικότητα όλων των υγειών παραγόντων του ποδοσφαίρου, με μεθόδους αλητείας και κοινής εγκληματικής συμπεριφοράς, δεν θα τα καταφέρουν. Η νομιμότητα θα επικρατήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει. Ο δρόμος που έχει επιλέξει η ΕΠΟ είναι μιας κατεύθυνσης. Κι αυτή δεν είναι άλλη από μπροστά”

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !