Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Η 23χρονη φοιτήτρια που έγινε η νέα ηγέτης της Χιλής!!

Η 23χρονη φοιτήτρια που έγινε η νέα ηγέτης της Χιλής!!
Πολλοί ήδη πασχίζουν να την ταυτίσουν με κάποιον μεγάλο αγωνιστή του παρελθόντος -η Λατινική Αμερική δεν έχει βγάλει και λίγους. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 6 μήνες, η Vallejo κατάφερε να βγάλει περισσότερο κόσμο στους δρόμους της Χιλήας από εκείνους που βγήκαν μετά το πραξικόπημα του Αουγκούστο Πινοσέτ το 1973.


Η 23χρονη Vallejo έχει πάνω από 70.000 fans στο Facebook, οι οποίοι τη θεωρούν "γεννημένη ηγέτη", ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει το σεβασμό ακόμα του έμμεσου "εχθρού" της, του Sebastián Piñera.
Σύμφωνα με την ίδια, οι πράξεις της δεν είναι αντικυβερνητικές, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε τις σφοδρές συγκρούσεις που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια των φοιτητικών διαδηλώσεων στο Σαντιάγκο με πολλούς τραυματισμούς.
Η Camila προστατεύεται πλέον και από την αστυνομία, μετά τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής της. Η βαρύτητα, όμως, πρέπει να πέσει στη φιλειρηνική προσέγγιση της Vallejo για το κίνημα καθώς όπως δηλώνει: "Δεν θέλουμε βία. Ο αγώνας μας δεν είναι εναντίον της αστυνομίας ή των καταστημάτων της πόλης. Ο αγώνας μας είναι αποκαταστήσουμε το δίκαιο για την εκπαίδευση. Γι' αυτό πολεμάμε".

Πηγή:cosmo.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !