Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΧΛΑΣ: «Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν!»

«Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Εμείς δεν θέλουμε φιλάθλους που συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες.

ΜΑΧΛΑΣ: «Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν!»
"Πρέπει να απομονωθούν και να μείνουν μακριά από την ομάδα και το γήπεδο μας", ανέφερε ο Νίκος Μαχλάς στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, που είχε θέματα συζήτησης την φονική συμπλοκή χούλιγκαν στο Ηράκλειο, που είχε τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 21χρονου νέου.
Επανατοποθετείται η φωτογραφία του Θ. Βαρδινογιάννη
Η φωτογραφία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη που καταστράφηκε από την «εισβολή» κάποιων οπαδών(;) στο γήπεδο του ΟΦΗ θα επανατοποθετηθεί.
Την απόφαση αυτή έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ ,εκφράζοντας την οργή και την δυσαρέσκεια της για το περιστατικό.
Την  ενέργεια να καταστραφεί η φωτογραφία αποδοκίμασε και η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΟΦΗ που αναγνωρίζει την συμβολή του Θόδωρα Βαρδινογιάννη στη νεότερη ιστορία της ομάδας.
Ανακοίνωση θα εκδώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπουλής, ο Καμπάνταης και ο Μπούρμπος που ταλαιπωρούνται από αιμάτωμα είναι τα προβλήματα του Νίκου Αναστόπουλου.
http://www.cretalive.gr/new/50200/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !