Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι 101 ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν 2011-2012


Οι 101 ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν 2011-2012
Η περσινή σεζόν ήταν από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών, με αρκετές καλες ταινίες για όλα τα γούστα. Αν αυτό το σερί κρατήσει και φέτος, τότε η νέα σεζόν θα μας φέρει πολλές συναρπαστικές κινηματογραφικές βραδιές. Τον πρώτο λόγο έχουν για μια ακόμα χρονιά οι comic υπερπαραγωγές όπως το «The Dark Knight Rises», το «The Avengers» και το «The Amazing Spider-Man». Σφαγή θα γίνει για μια θέση στις υποψηφιότητες των Oscar με πιθανούς διεκδικητές μεταξύ άλλων το βιογραφικό φιλμ «J. Edgar» του Clint Eastwood, τη μαύρη κωμωδία «Carnage» του Roman Polanski και την δραματική κομεντί «The Descendants» του Alexander Payne.

Oι φίλοι της κωμωδίας έχουν να περιμένουν φιλμ όπως το «The Dictator» με τον Sacha Baron Cohen (λέγε με Borat), το «Casa de mi Padre» με τον Will Ferrell και το sequel του American Pie, με τίτλο «American Reunion». Για τις ρομαντικές ψυχές ο "μπαχτσές" διαθέτει τίτλους όπως το «One Day», το «New Year’s Eve» και το «Midnight in Paris» του πολυαγαπημένου Woody Allen.
Για τους φίλους της περιπέτειας και της αδρεναλίνης περιμένουμε τα «Killer Elite», «Texas Killing Fields» και «The Girl with the Dragon Tattoo», remake του ομώνυμου σουηδικού hit δια χειρός David Fincher, ενώ εκείνοι που αναζητούν μια γερή τρομάρα θα την βρουν σε ταινίες όπως το «The Woman in Black», το «Intruders» και το «Contagion».
Τα «Τhe Artist», «Melancholia» και «Coriolanus» απευθύνονται στο σινεφίλ κοινό, ενώ για όλη την οικογένεια προτείνονται ανεπιφύλακτα το «The Adventures of TinTin: Secrets of the Unicorn» του Stephen Spielberg, το «Hugo» του Martin Scorsese (!) και το «Brave», το νέο animation της πρωτοπόρου στον χώρο Pixar.
Τέλος, το ελληνικό σινεμά καλείται να επιβεβαιώσει την άνοδο του με ταινίες όπως οι «Άλπεις», ο «Άδικος Κόσμος» και το «Γάλα» και να ανακάμψει εμπορικά με παραγωγές σαν το «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» και το «Poker Face».
Για να βρείτε το δρόμο σας ανάμεσα σε 101 ταινίες που θα προβληθούν τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε, συμβουλευτείτε τον εξαιρετικό ‘χάρτη’ που ετοίμασε μετά από ατελείωτες ώρες περισυλλογής η ομάδα του CinemaNews.gr. Στις σελίδες του οδηγού κρύβονται τα θετικά και αρνητικά για 101 επιλεγμένες ταινίες που θα προβληθούν τη σεζόν 2011-2012, αλλά και τα trailer για όσες από τις ταινίες ήταν αυτό δυνατό.
Για μια ακόμα χρονιά όρεξη για σινεμά να υπάρχει κι από επιλογές άλλο τίποτα! Ποια είναι η ταινία που εσείς ανυπομονείτε να δείτε φέτος;
 e-radio.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !