Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

iPhone 5 / 4S και ένα μικρό iPhone ακόμα τον Αύγουστο

iPhone 5 / 4S και ένα μικρό iPhone ακόμα τον Αύγουστο
Οι φήμες είναι πολλές, το iPhone 5 μόνο ένα εκτός αν τελικά πρόκειται για το iPhone 4S. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του BGR, η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone 5 / 4S στο τέλος του καλοκαιριού μαζί με ένα ακόμα, μικρότερο και φθηνότερο iPhone που μπορεί να είναι το iPhone 3GS. Ναι σωστά διαβάσατε, το iPhone 3GS μπορεί να γίνει το μικρό και φθηνό iPhone που όλοι περιμένουν από την Apple ως ανταγωνιστή των φθηνών Android smartphones. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εκτός από το iPhone 5 / 4S και το “νέο” iPhone 3GS η Apple θα συνεχίσει να πουλάει το iPhone 4 ως την μεσαία λύση στην κατηγορία των κινητών που διαθέτει στην αγορά.

Η Apple χρειάζεται να ανακόψει τις πωλήσεις του Android και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μηνύσεις και πόλεμο δικηγόρων με HTC και Samsung. Αν τα καταφέρει να δημιουργήσει μια νέα σειρά smartphones iPhone 5 / 4S, iPhone 4 και iPhone 3GS με διαφορετικό κόστος μένει να δούμε. Το πρόβλημα με αυτή την θεωρία είναι ότι μέχρι σήμερα η Apple έχει ακολουθήσει εντελώς αντίθετη στρατηγική.
Η εταιρεία του Steve Jobs κάνει τα εξής: 1. δημιουργεί προϊόντα και κατηγορίες που δεν υπάρχουν σήμερα 2. διατηρεί το ίδιο προϊόν στην αγορά για μεγάλο διάστμα παρότι ο ανταγωνισμός φορτώνει με νέα χαρακτηριστικά 3. αναβαθμίζει αισθητικά και τεχνικά προϊόντα που είτε πουλάει καιρό χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ή εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το iPhone και το iPad, το MacBook Air ακόμα και το Apple TV.
Η δημιουργία μιας σειράς iPhone βασισμένα σε design και τεχνολογία που έχει επίσημα θεωρηθεί last year, δηλαδή του iPhone 3GS, δεν βγάζει νόημα. Όχι τουλάχιστον σύμφωνα με την στρατηγική της Apple μέχρι σήμερα. Το iPhone 5 / 4S είναι το μόνο λογικό βήμα σε όλη αυτή την φημολογία. Υπομονή μέχρι το τέλος Αυγούστου.
http://www.pestaola.gr/iphone-5-4s-august-release/#more-40897

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !