Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

«Ελληνες, κουράγιο!»


Θύμισέ μου ποιά είπαμε ότι είσαι;Ααα...ναι!
Από τις πασαρέλες της Victoria’s Secret μέχρι τα πλατό του «Transformers 3» η διαδρομή για την πανέμορφη.... Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ήταν πολύ μικρή! Η απόλυση της Μέγκαν Φοξ από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε τον κορυφαίο σκηνοθέτη και παραγωγό να ψάχνει εναγωνίως την αντικαταστάτριά της. Η 23χρονη Βρετανίδα καλλονή θεωρείται ήδη στο Χόλιγουντ η νέα Αντζελίνα Τζολί, αφού διαθέτει εκ γενετής το σήμα κατατεθέν της: φυσικά ζουμερά φιλήδονα χείλη!

- Σε έχουν αποκαλέσει νέα Αντζελίνα Τζολί, πώς αισθάνεσαι με τον τίτλο;

Χμ... δεν το πιστεύω! Είμαι η μεγαλύτερη φαν της Τζολί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκριθώ μαζί της. Είναι μοναδική! Το μόνο κοινό σημείο είναι τα σαρκώδη χείλη μας ίσως... τίποτε άλλο. Νομίζω ότι είναι υπερβολές του Τύπου που μόνιμα βρίσκει αντικαταστάτριες όσο μεγάλος σταρ κι αν είναι κάποιος. Η Αντζελίνα είναι εκπληκτική ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι έχω το ταλέντο της.

Επίσης τη θαυμάζω για το ανθρωπιστικό της έργο σε όλο τον πλανήτη, τη μοναδική ικανότητα να είναι πρέσβειρα του ΟΗΕ, μητέρα έξι παιδιών και σούπερ σταρ ταυτόχρονα. Οπότε ας μη σταθούμε καλύτερα στις συγκρίσεις...

- Εχεις αποκαλύψει ότι στο σχολείο σε πείραζαν διαρκώς γι’ αυτά τα ζουμερά σου χείλη!

Ναι, με αποκαλούσαν «ψάρι», έλεγαν ότι κάνω ενέσεις κολλαγόνου, μπότοξ, ότι κάτι με κόλλησε κάποιος, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εντάξει, θα έλεγα ότι οι συμμαθητές μου είχαν σχετικό χιούμορ, δεν με πρόσβαλλαν ποτέ, απλώς με πείραζαν διαρκώς. Για πολλά χρόνια, κυρίως από το δημοτικό μέχρι το γυμνάσιο, το θεωρούσα μειονέκτημα να έχω τέτοια χείλη και σκεφτόμουν ότι πρέπει να τα αλλάξω όταν μεγαλώσω. Ευτυχώς δεν ξεφουσκώνουν (γέλια).
protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !