Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Θλιβερά επεισόδια στην Αργεντινή (videos)


Περισσότεροι από 50 άνθρωποι, οπαδοί και αστυνομικοί, τραυματίστηκαν στα θλιβερά επεισόδια που ακολούθησαν το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπελγκράνο...
που είχε σαν αποτέλεσμα η πρώτη να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ιστορίας της

Συγκρούσεις μεταξύ εξαγριωμένων οπαδών και των ματ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ συνέθεταν ένα σκηνικό... αποκάλυψης στο «Μονουμεντάλ». Χρειάστηκε έξι ασθενοφόρα να εισέλθουν στο χώρο του γηπέδου για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες και να μεταφέρουν τελικά περισσότερους από 25 στα νοσοκομεία του Μπουένος Άιρες.

Η αστυνομία τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου χρησιμοποίησε οχήματα της πυροσβεστικής για να απωθήσει τους ταραξίες εκτοξεύοντας πάνω τους νερό με μεγάλη πίεση. Οι ποδοσφαιριστές περικυκλώθηκαν από άνδρες της ασφάλειας για να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Είχαν εκφραστεί πριν τον αγώνα φόβοι για επεισόδια, αλλά παρότι εξετάστηκε η πρόταση να διεξαχθεί το ματς χωρίς οπαδούς για λόγους ασφαλείας, οι αρχές άναψαν το πράσινο φως. Το «Μονουμεντάλ» είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει στις 24 Ιουλίου τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, αλλά μετά από τα γεγονότα της Κυριακής είναι αμφίβολο αν θα συμβεί αυτό.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !