Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Google Chrome 12, κρυφά χαρακτηριστικά για προχωρημένους

Google Chrome 12, κρυφά χαρακτηριστικά για προχωρημένους
Πρέπει να ξέρετε τι κάνετε και να είστε σίγουρα ότι ο Chrome 12 είναι η έκδοση που χρησιμοποιείτε. Αν όχι κατεβάστε τον Google Chrome 12 εδώ. Τέσσερα νέα χαρακτηριστικά θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους χρησιμοποιούν τον Chrome 12 καθημερινά ή για την ακρίβεια ζουν μέσα στον Chrome 12. Αφού πληκτρολογήσετε about:flags στην διεύθυνση και πατήσετε enter η μαγεία αρχίζει.
Check for known conflicts with 3rd party modules

Enables a background check that warns you when a software incompatibility is detected (ie. 3rd party modules that crash the browser).
Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κάτι επιπλέον γιατί ο browser αναλαμβάνει το βάρος των ελέγχων και της συμβατότητας.
Print Preview
Enables an in-tab preview of a print operation.
Αν θέλετε να εκτυπώσετε μετά το πάτημα του Ctrl+P θα δείτε ένα νέο sidebar να εμφανίζεται στα αριστερά με επιλογές απευθείας μέσα από τον Chrome 12. Το μόνο που απομένει τώρα είναι η εκτύπωση.
Focus existing tab on open
Typing a URL of an existing tab into the omnibox results in refocusing the tab instead of loading in the current tab.
Αν έχετε ανοίξει το pestaola.gr σε ένα tab που έχει ξεχαστεί και πληκτρολογήσετε pestaola.gr ξανά, ο Chrome 12 θα σας πάει στο tab που είναι ήδη ανοιχτό. Δυστυχώς η λειτουργεί δεν είναι τόσο έξυπνη ώστε να καταλαβαίνει ότι το www.pestaola.gr είναι το ίδιο με το pestaola.gr αλλά λειτουργεί καλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρακτικά, εκτός από ταχύτητα (δεν χρειάζεται να φορτώσει ξανά η σελίδα) η λειτουργία αυτή εξοικονομεί και πόρους του συστήματος αφού ο Chrome 12 χρησιμοποιεί το process που ήδη τρέχει.
FPS counter
Shows a page’s actual frame rate, in frames per second, when hardware acceleration is active.
Περισσότερο για εφέ παρά για ουσιαστική χρήστη, ο αριθμός των frames per seconds για όσους θέλουν να χάνονται στα 3D CSS και transition effects που υποστηρίζουν οι νεότερες εκδόσεις του Webkit και φυσικά ο Chrome 12. Θα δείτε το test με τα προβατάκια και το βίντεο εδώ.
pestaola

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !