Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Την Παρασκευή το κρίσιμο Δ.Σ. της Football League

Football League
Για την Παρασκευή μετατέθηκε το Δ.Σ. της Football League και κατά συνέπεια εκείνη την ημέρα θα φανεί τι πρόκειται να συμβεί με τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του ΟΦΗ από τους λοιπούς εταίρους του…
Αρχικά, η συνεδρίαση της Λίγκας είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης ωστόσο όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής θα συνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής (10.30). Όπως σας ενημέρωσε από χθες το gentikoule.gr, παρών στο Δ.Σ. αναμένεται να είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς προκειμένου να αποδείξει πως καταρρίπτεται η σκευωρία που πάει να στηθεί εις βάρος του μετά την απόφαση για να ψηφιστεί και όχι να περάσει τυπικά η πρόταση της ΕΠΟ ώστε να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για ΟΦΗ, Τρίκαλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League
Συνεδριάζει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 και ώρα 10.30΄,το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Ε.Π.Ο. για μη ισχύ του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.2. Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
gentikoule

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !