Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στον αέρα όλα τα πρωταθλήματα


Στον αέρα βρίσκονται τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Πάνο Μπιτσαξή να ξεκαθαρίζει ότι "μελετάμε με μεγάλη προσοχή αν υπάρχουν προϋποθέσεις και κάτω από ποιες μπορεί να...


διεξαχθούν αγώνες. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο αυτή τη στιγμή".  Οι αποκαλύψεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και ο γ.γ. Αθλητισμού εκτιμά ότι… «δεν έχουμε δει ακόμη όλο το έργο. Θα συνεχίζεται για πολύ καιρό. Ο δρόμος της κάθαρσης έχει ανοίξει και δεν έχει επιστροφή. Θα μελετήσουμε μέχρι την 25η Αυγούστου αν υπάρχουν προϋποθέσεις να γίνουν πρωταθλήματα». Το σκάνδαλο μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος βρέθηκε σε θέση άμυνας λόγω της επίμαχης συνομιλίας του με τον Αχ. Μπέο, η οποία περιλαμβάνεται στο εισαγγελικό πόρισμα. «Μιλάω με όλους τους παράγοντες. Ολοι έχουν έναν τρόπο που μιλάνε. Δεν μου υποδεικνύει (σ.σ. ο Μπέος) τίποτα, όπως αποδείχτηκε από την απάντησή μου. Ας πάμε όμως στη μεγάλη εικόνα», σχολίασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Εν συνεχεία προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, την καρατόμηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Γιώργου Γεωργιάδη από τις εθνικές ομάδες. «Θα εξετάσουμε την απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων. Θα ήθελα να επιφυλαχτώ μέχρι τη Δευτέρα. Μέχρι χθες δεν ήξερα αν (σ.σ. ο Γ. Γεωργιάδης) ήταν ο προπονητής, καθώς πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο συνωνυμίας».

Κατά τα άλλα, ο Αχ. Μπέος υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΕΠΟ (ήταν εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας), ενώ ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου ζήτησε να κάνουν το ίδιο όλα τα μέλη του συμβουλίου. Στο σκέλος της αθλητικής δικαιοσύνης, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας (ίσως και τη Δευτέρα) το φάκελο της υπόθεσης, δρομολογώντας την άσκηση πειθαρχικών διώξεων.

« Με βάση τα ανακοινωθέντα, πιθανολογώ σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι μας αφορούν τα αδικήματα δωροδοκίας και στοιχήματος», υπογράμμισε ο κ. Φάκος, επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια την άποψη που είχε καταθέσει ο συνάδελφός του μία ημέρα νωρίτερα: «Για τα δύο αυτά αδικήματα, δωροδοκία και στοίχημα, ο νόμος προβλέπει για τις ομάδες, εάν και εφόσον εμπλέκονται, ακόμα και υποβιβασμό».

Τα στοιχεία που θα κληθούν να επεξεργαστούν είναι αμέτρητα, ωστόσο… «το καλό είναι ότι δεν εξαρτάται η πειθαρχική δίωξη από την ποινική. Θα δουλεύουμε 16-17 ώρες την ημέρα προκειμένου να τελειώσουμε μέσα στον Ιούλιο», τόνισε ο κ. Φάκος, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο: «Με είχε επισκεφθεί στο γραφείο μου και με απείλησε με αήθεις χαρακτηρισμούς. Μου είπε… "είσαι ηθοποιός και βγαίνεις στην εκπομπή του Θωμαΐδη;". Μάλιστα ζήτησε από τον κ. Πιλάβιο την αντικατάστασή μου εγγράφως».

Μέσα σε όλα αυτά πέρασε στα ψιλά η οριστικοποίηση της συμμετοχής του ΟΦΗ και των Τρικάλων στα πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Ο Σ. Πιλάβιος προανήγγειλε τροποποίηση της προκήρυξης για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της μη αδειοδότησης των δύο ομάδων.

http://reporter-tv.blogspot.com/2011/06/blog-post_6369.html

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !