Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τελευταίο επεισόδιο για ΕΠΟ-ΟΦΗ

Στα χέρια του υπεύθυνου αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ του Ιταλού Αντρέα Τραβέρσο βρίσκονται πλέον οι φάκελοι του ΟΦΗ, του Ηρακλή και των Τρικάλων.

Τελευταίο επεισόδιο για ΕΠΟ-ΟΦΗ
Ο αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, μαζί με συνεργάτες του προκειμένου να γνωμοδοτήσουν αν οι τρεις ΠΑΕ πληρούσαν ή όχι τα κριτήρια αδειοδότησης.

Σκοπός της επίσκεψής τους (που πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Σοφοκλή Πιλάβιου) είναι ο έλεγχος των φακέλων που θα λειτουργήσει σαν τρίτος βαθμός εξέτασης, θα είναι τελεσίδικος και θα γίνει γνωστός στο προσεχές ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή.
Ένα θέμα είναι τι θα συμβεί αν ο ΟΦΗ ή και τα Τρίκαλα δικαιωθούν, αφού η διαδικασία δεν προβλέπεται από το εγχειρίδιο αδειοδότησης και πρόκειται γα κίνηση - ελιγμό της ΕΠΟ ώστε να κατευνάσει τις αντιδράσεις. Το πιθανότερο σε αυτήν την περίπτωση είναι να πάρει ο ΟΦΗ άδεια συμμετοχής στα πλέι οφ.
Ωστόσο δύσκολα θα αποφευχθεί η μετωπική σύγκρουση της ΕΠΟ με τον ΟΦΗ αν η ομάδα της Κρήτης παρά τις παρασκηνιακές επαφές δεν αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια.
Την Παρασκευή 17/6 θα γίνει ΔΣ και θα αποφασιστεί η επαναλειτουργία της ομοσπονδίας από τη Δευτέρα 20/6. Εκεί θα αποφασιστεί και η παράταση της αγωνιστικής περιόδου έως τις 5 Ιουλίου.
Αν δεν έχει βρεθεί λύση με τον ΟΦΗ τότε η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει σε αποβολή του από το πρωτάθλημα έως ότου αποσύρει την προσφυγή του.
Σε σύσκεψη κορυφής που έγινε χθες στην ΕΠΟ συζητήθηκε ως ενδεχόμενο να γίνουν τα πλέι οφ της Football League χωρίς την παρουσία του ΟΦΗ, παρά την αντίθετη απόφαση του Εφετείου.
Μέχρι την Παρασκευή, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΟΦΗ…
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !