Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Άρχισαν τα… όργανα στην Χερσόνησο! Τα ίδια Παντελάκη μου......


Δεν περνάει καλοκαίρι που να μην συμβούν περίεργα περιστατικά στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, με πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες.

Ο «χορός» ξεκίνησε ήδη και μέσα σε μια μέρα καταγράφηκαν δυο επεισόδια, τα οποία όμως –περιέργως- δεν προκάλεσαν… Βρετανοί!

Στην πρώτη περίπτωση, δύο Ρώσοι τουρίστες ηλικίας 28 και 29 χρόνων που έπιναν επί… ώρες οινοπνευματώδη ποτά, ξέσπασαν στην υπάλληλο του ξενοδοχείου που διέμεναν! Άρχισαν να την βρίζουν και στη συνέχεια έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καλέσει την Αστυνομία και να συλληφθούν. Οι δύο τουρίστες ζήτησαν συγγνώμη μόλις… συνήλθαν!

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην παραλία της Χερσονήσου, όταν ένας 25χρονος Ιρλανδός θέλησε να… κολυμπήσει καθώς επέστρεφε με την παρέα του στο ξενοδοχείο από νυχτερινή διασκέδαση. Όμως, καθώς ήταν… «τύφλα» στο μεθύσι, μόλις έπεσε στην θάλασσα άρχισε να καλεί σε βοήθεια! Ένας αστυνομικός του τμήματος Χερσονήσου, που βρίσκεται δίπλα στο σημείο, βούτηξε με την στολή του στην θάλασσα και κατάφερε να ανασύρει τον νεαρό τουρίστα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

protothema

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !