Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τι δηλώνει το εξώγαμο παιδί του Σβαρτσενέγκερ


Λίγες εβδομάδες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην οικογένεια του Σβαρτσενέγκερ από τον ίδιο, το παιδί που έχει εκτός του επίσημου γάμου του με την Μαρία Σίλβελ, ο Ζοζέφ Μπένα, φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα του Μιλντρέντε Μπένα, για το περιοδικό Hello, δίνοντας παράλληλα μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.





Η μητέρα και ο γιος κρύβονται από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, αλλά μετά από αυτή τη φωτογράφηση όλοι μπορούν να δουν πόσο πολύ μοιάζει ο 13χρονος με τον διάσημο ηθοποιό και πρώην γερουσιαστή.

Ο μικρός πόζαρε γεμάτος αυτοπεποίθηση ενώ η 50χρονη μητέρα του τον κρατούσε πραστατευτικά από τον βραχίονα. Η ίδια ήταν ντυμένη με ένα χαρούμενο ροζ μπλουζάκι.

Δημοσιεύθηκε αλλή μία φωτογραφία που βοηθάει στην εξήγηση για το πώς ξεκίνησαν οι υποψίες στο σπίτι του Σβαρτσενέγκερ, αφού οι δυο τους είχαν αρκετό καιρό να εμφανιστούν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη η Μιλντρέντε, δεν ήξερε από την αρχή ότι ο Ζοζέφ είναι το παιδί του Άρνολντ, αλλά το κατάλαβε όταν ξεκίνησε να φαίνεται η μεγάλη ομοιότητα που του είχε!

Mέχρι να το καταλάβει πίστευε που ήταν παιδί του -εν διαστάσει- συζύγου της.

Συγκλονιστική είναι η στιγμή που περιγράφει η 50χρονη όταν η Μαρία, η σύζυγος του Άρνολντ, την ρώτησε ευθέως αν το παιδί αυτό είναι του άντρα της.

Εκείνη "λύγισε" και της το παραδέχτηκε, πεσμένη στα γόνατα και κλαίγοντας. Τότε η Μαρία δείχνοντας πολλή δύναμη μπορεί να έκλαιγε αλλά της είπε να σηκωθεί από το πάτωμα και να σταματήσει να κλαίει...
http://neatoday.blogspot.com/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !