Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η κόντρα για τον ΟΦΗ "έφαγε" τον Κεγκέρογλου!

Το "ταμείο" είναι αρνητικό για το νησί
Η κόντρα για τον ΟΦΗ "έφαγε" τον Κεγκέρογλου!

Ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη η Κρήτη από την εκπροσώπηση της στο νέο κυβερνητικό σχήμα αφού χάνει κατά έναν τους εκπροσώπους της και ουσιαστικά ο νομός Ηρακλείου μένει χωρίς εκπροσώπηση!

Ο Γ. Παπανδρέου κράτησε, βέβαια, το Μανόλη Όθωνα στην κυβέρνηση, αλλά έχασε το Βασίλη Κεγκέρογλου, έναν από τους πιο δραστήριους υφυπουργούς και εκείνους που είχαν σηκώσει το βάρος της επικοινωνιακής παρουσίας της κυβέρνησης στα κανάλια.
Πληροφορίες του cretalive φέρουν τον κ. Κεγκέρογλου να είναι έντονα δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, καθώς πολλά ζητήματα που ο ίδιος είχε "τρέξει" και τα οποία έμπαιναν τώρα στη φάση της τελικής τους διεκπεραίωσης, παραμένουν μετέωρα.

Μάλιστα έντονη είναι η δυσφορία του Βασίλη Κεγκέρογλου από τη μη εκ νέου υπουργοποίηση του και μάλιστα όπως άφησαν να διαρρεύσει από το περιβάλλον του η μη υπουργοποίηση του "χρεώνεται" στην διένεξη του με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο για το θέμα του ΟΦΗ! 

Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο είναι καζάνι που βράζει κι ο γραμματέας της Ν.Ε Μιχάλης Παπαδάκης επικοινώνησε με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Νίκου Αθανασάκη και του μετέφερε το άσχημο κλίμα που υπάρχει με το "ρίξιμο" του Ηρακλείου.

Υπάρχουν κι άλλοι που περίμεναν να υπουργοποιηθούν (είχε ακουστεί  και το όνομα της κ. Λίτσας Κουρουπάκη) καθώς περίμεναν πως θα χτυπούσε σε κάποιους απ΄αυτούς το τηλέφωνο, κάτι που δεν έγινε ποτέ!

Κι αν ως τα ξημερώματα φαινόταν πως ερχόταν μεγάλη "σφαγή" σε επίπεδο υφυπουργών και θα είχαμε ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα, το γεγονός πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, κάνει ακόμα πιο αποδυναμωμένη την εικόνα της Κρήτης.

Και προφανώς δεν έχει σχέση με την εκπροσώπηση της Κρήτης η υπουργοποίηση Τζωρτζάκη, αφού δεν έχει σχέση με το νησί ούτε και με το πολιτικό προσωπικό της.

...αν και έβαλαν "πλάτη"!
Και δεν είναι μόνον ο κ. Κεγκέρογλου, που είναι χολωμένος αλλά και άλλοι βουλευτές από την Κρήτη που δεν υπουργοποιήθηκαν. Ένας ακόμα λόγος δυσφορίας από τους κοινοβουλευτικούς του νησιού είναι το γεγονός πως την ίδια ώρα που οι βουλευτές της Κρήτης βγήκαν από τους πρώτους να στηρίξουν το Γιώργο Παπανδρέου (Κεγκέρογλου, Παρασύρης, Μιχελογιαννάκης) όχι μόνο δεν είδαν ανταπόκριση, αλλά αντιθέτως επιβραβεύθηκαν εκείνοι που πρωτοστατούσαν μεταξύ των "αγανακτισμένων" βουλευτών (Κουκουλόπουλος, Σπηλιόπουλος και Δριβελέγκας).
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !