Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Διαβάστε το όλοι! Προς τους Αγανακτισμένους Έλληνες


Μας έμαθαν πως ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Μας έμαθαν να λοιδωρούμε τους άλλους λαούς διατρανωνοντας πως "η Ελλάδα πάει χάλια, αλλά οι Έλληνες καλοπερνάνε". Μας έμαθαν να θεωρούμε αυτονόητα κεκτημένα όλα όσα παρέχει ένα Κράτος Πρόνοιας, την ίδια ώρα που στην Ευρώπη αυτό παρήκμαζε. Μας έμαθαν να θεωρούν δεδομένο ένα Σύστημα Υγείας το οποίο είχε οδηγηθεί σε Οικονομικό αδιέξοδο όπου εφαρμόστηκε. Μας έμαθαν να θεωρούμε πως η Δικαιοσύνη δεν είναι...


 "τυφλή" αλλά απλά ξέρει πότε και σε ποιους να κλείνει το μάτι της. Μας έμαθαν να ζούμε εξαπατώντας ο ένας τον άλλο μέσω της απόκρυψης των περιουσιακών μας στοιχείων. Μας έμαθαν να ζούμε σε απρόσωπες μεγαλουπόλεις, αφήνοντας στο Ιστορικό Χρονοντούλαπο την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, την φιλοτιμία, την φιλοξενία, την ισότητα και την ισονομία. Μας έπεισαν πως δεν είμαστε απόγονοι άξιων ανθρώπων, αλλά απλοί κάτοικοι του ίδιου μέρους. Μας έπεισαν να σκεφτόμαστε σαν μονάδες αγνοώντας τις Κοινωνικές επιταγές και Θέλω. Μας έμαθαν να "τρώμε τον ανταγωνισμό" μας έναντι χρηματικού αντιτίμου. Μας έμαθαν να μην σκεφτόμαστε αλλά να μασάμε τροφή μέσα από εικόνες τηλεοπτικών παραθύρων. Μας έμαθαν να πληρώνουμε στις Παραλίες της Χώρας μας για να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας. Μας έμαθαν να αγοράζουμε τεχνολογία και συσκευές με δανεικά. Μας έμαθαν να χρειαζόμαστε ένα πολυτελές και ένα καθημερινό μέσο μεταφοράς. Μας έμαθαν να χρειαζόμαστε διαφορετικά μέσα μετακινήσεως ανά άτομο. Μας έμαθαν να επιδεικνύουμε τον Πλούτο μας, ως δείγμα αξιοσύνης. Μας έμαθαν να ψηφίζουμε τα χρώματα και όχι τις ιδεολογίες. Μας έμαθαν να ζούμε φυλακισμένοι σε αδιέξοδες Κομματικές επιλογές. Μας έμαθαν να θεωρούμε Δημοκρατία το φαύλο Κομματικό σύστημα της Οικογενειοκρατίας. Μας έμαθαν να περιμένουμε χαρισματικούς Εθνοσωτήρες και Πεφωτισμένους Γόνους. Μας έμαθαν να ζούμε με την Ανεργία, τη Ληστεία, τον Κοινωνικό φόβο σε μονόστηλα. Μας έμαθαν να παίρνουνε εφημερίδες για τα Ένθετα και τις Χολυγουντιανές Υπερπαραγωγές αποχαύνωσης.Μας έμαθαν να αποθεώνουμε τους Διασκεδαστές του Συστήματος τους, αγνοώντας τους ανθρώπους του Πνεύματος. Μας έμαθαν να απαξιώνουμε την ευφυΐα και να αποθεώνουμε την φιλαργυρία.
 Τώρα επιχειρούν να μας μάθουν να ζούμε σαν τους..."άλλους". Σαν αυτούς που μας έμαθαν να χλευάζουμε.

 Συνέλληνες,
 μάθαμε να ζούμε με λάθος αξίες και λανθασμένα ιδανικά. Μάθαμε να ζούμε στην πλάνη για να συντηρούν κάποιοι τη φαυλότητα και την αισχροκέρδεια. Όλοι τους γνώριζαν πως η ευημερία μας ήταν εικονική. Δεν θα μπορούσε να συντηρείται για πάντα. Και φυσικά είναι περισσότερο εύκολο να ισοπεδώσεις οικονομικά έναν λαό ,παρά να κάνεις όλους τους υπόλοιπους να ζουν σαν...'Ελληνες. Γίναμε σκοπίμως και τεχνηέντως οι Αποδιοπομπαίοι Τράγοι ενός Ενιαίου Μηχανισμού Οικονομικών συμφερόντων. Εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά. Τώρα θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σαν αποπαίδια ενός Κατώτερου Θεού. Του Θεού του Χρήματος. Η φτώχεια μας είναι αποδεκτή σε καμπύλες Μακροοικονομίας προκειμένου να διατηρηθεί ακέραιο το σύνολο. Είμαστε το στατιστικά ασήμαντο σφάλμα των Οικονομικών Παραμέτρων και εξισώσεων. Είμαστε απλά κάποια επιπλέον νούμερα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
 Το θέμα είναι , αν εμείς το αποδεχόμαστε. Είμαστε συνένοχοι για αυτή την κατάσταση; Και αν ναι, σε ποιό βαθμό; Αξίζουμε την Πανευρωπαϊκή απαξίωση σαν Λαός και σαν Έθνος; Είμαστε κατά συνείδηση εκμεταλλευτές και μικροαπατεώνες; Είμαστε τόσο απαίσιοι που να χρεώνουμε τον Γάλλο, τον Αυστριακό, τον Γερμανό εργαζόμενο για να αυξάνουμε τον Πλούτο μας;

 Συνέλληνες,
 όλοι φταίμε για αυτή την κατάντια, για αυτή την Ατιμία με την ετυμολογική της έννοια, όπως πρωτοδιατυπώθηκε στην Δημοκρατική Αρχαία Αθήνα. Μόνο που, δεν είμαστε υπεύθυνοι όλοι στον ίδιο βαθμό. Κάποιοι είναι περισσότερο υπεύθυνοι. Είναι ουσιαστικά, υπόλογοι για την διαχρονική εξαπάτηση των ανθρώπων που ζουν στον Ελλαδικό Χώρο. Μα κυρίως είναι υπόλογοι γιατί μας εξαπάτησαν και μας εξαπατούν αφήνοντας μας στην άγνοια μας, να πιστεύουμε πως ζούμε σε Δημοκρατικό Πολίτευμα.

 Δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να καπηλευθώ την αυθόρμητη αντίδραση του "όχλου", όπως κάποιοι επαγγελματίες του Πολιτικού γίγνεσθαι επιχειρούν να στιγματίσουν την Λαϊκή δυσαρέσκεια. Προτίθεμαι όμως, έστω και εάν εκ των πρότερων γνωρίζω πως τούτο το κείμενο θα περάσει στα αζήτητα των Αγανακτισμένων, να διατυπώσω κάποια από τα "θέλω" και τις "ανύπαρκτες" θέσεις και Ιδεολογίες σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς αστέρες της Πολιτικής Ζωής του τόπου μας.
 Μας ζητήθηκε να εκφράσουμε την Ιδεολογία που υπερασπιζόμαστε. Μας χαρακτήρισαν λίγο πολύ ως γραφικούς και κομματικοποιημένους χωρίς Σημαίες.Κόκκινες ή Μπλε. Προσωπικά και πιστεύω άλλα και γνωρίζω πως οι Αγανακτισμένοι αναζητούν μια Πολιτική Διέξοδο. Έναν άλλον δρόμο για να πορευθούν στο Αύριο, με μεγαλύτερη ασφάλεια. Μα κυρίως με οδηγό την Ελπίδα. Στην παρούσα Συγκυρία, η δεδομένη Κομματική Μεταπολιτευτική Σκηνή έχει ξεμείνει απο πρωταγωνιστές και από νέες ιδέες για Παραστάσεις. Κάποιοι αποδείχθηκαν ιδιαίτεροι ατάλαντοι στη διαχείριση των Ταλάντων.
 Ιδεολογία; Τί θα μπορούσε να επιζητά ένας σύγχρονος άνθρωπος; Μία πεφωτισμένη Δεσποτεία; Μία οικογενειοκρατική Ολιγαρχία; Έναν Παγκόσμιο Αυτοκράτορα; Πόσο πιθανόν θα ήταν ένα πισωγύρισμα στον Ιδεολογικό χωροχρόνο; Ποιός θα επένδυε επί μονίμου βάσεως στην ανυποληψία των Πολλών και στην διαφαινόμενη μέσω της απάθειας τους, Ανοησία της Μάζας;
 Κυρίες και Κύριοι της Πολιτικής Ζωής, ο σύγχρονος άνθρωπος επιζητά εναγωνίως την Αγνή Δημοκρατία. Όχι τον Κοινοβουλευτισμό της Res Publica. Ο σύγχρονος άνθρωπος του Διαδικτύου επιθυμεί την Εξελιγμένη μέσω της χρήσης της Τεχνολογίας, Δημοκρατία του 21ου Αιώνα μ.Χ. Ίσως ακόμα να μην το έχει αφομοιώσει, να μην το έχει στοιχειοθετήσει εννοιολογικά, αλλά αυτό που επιζητά ο αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης είναι μια Διαδικτυοκρατία. Μια ζωντανή και εξελισσόμενη Δημοκρατία βγαλμένη μέσα από Διαδικτυακές Συνελεύσεις. Μια Δημοκρατία που μπορεί να δρα απαγκιστρωμένη από Οικονομικά και πάσης άλλης φύσεως Συμφέροντα. Μια Δημοκρατία του συνόλου.Όχι μια Ψευδοδημοκρατία των παραγόντων , των καιροσκόπων και της Οικονομικής Κερδοσκοπίας της Μακροοικονομίας. Αυτό ακριβώς είναι η ασχημάτιστη εννοιολογικά Ιδεολογία όσων δεν "γνωρίζουν" για ποιό λόγο διαμαρτύρονται.

 Σε αυτό τό σημείο, θα επιθυμούσα να προτείνω κάποιες βασικές καθοδηγητήριες γραμμές, στις οποίες θα πρέπει να στηριχθεί και να υπερασπίσει το Κίνημα των Αγανακτισμένων, προκειμένου να μην αλλοιωθεί η ζωογόνος δύναμη του, προκειμένου να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην Ελληνική Κοινωνία για ένα ευτυχέστερο αύριο. Δυστυχώς, η Παιδεία μας, η Οικογένεια μας είναι έτσι διαμορφωμένη που ακόμα υπάρχουν κάποια ψήγματα αντίδρασης απέναντι σε κάθε φύσης Τελεσίγραφα. Θα έπρεπε να το γνωρίζετε κύριοι της Πολιτικής. Είναι οι Αρχές μας. Και για αυτές έχουμε χύσει αίμα. Δεν θα τις ξεπουλήσουμε προκειμένου να συνεχίσουν κάποιοι να πλουτίζουν μέσα απο "παράπλευρες Οικονομικές τεχνικές", οι οποίες εμφανίστηκαν εντελώς τυχαία, μετά την ολοκλήρωση των Επενδυτικών Πακέτων με την στήριξη της Ε.Ε. Αυτή η αντίδραση, οφείλει να είναι η συνισταμένη των κοινωνικών ανησυχιών και αναζητήσεων. Δεν αντέχουμε άλλο την υποβάθμιση μας. Δεν επιτρέπεται να είμαστε υπεύθυνοι μετα από 25 χρόνια λιτότητας. Δεν αντέχουμε άλλο να μας θεωρείται Δούλους-οικονομικά και νοητικά- του συστήματος σας.

 Ζητάμε:

 1) Οικονομική διαφάνεια όλων των Συναλλαγών των πολιτικών προσώπων από την Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα, προκειμένου να αναγνωρίσουμε την Ατιμία των υπευθύνων. Η Διαδικασία αυτή, οφείλει να επεκτείνεται και σε άμεσα και έμμεσα συγγενικά πρόσωπα, με ταυτόχρονη απόδοση στο Κράτος των "ορφανών" τραπεζικών λογαριασμών , επιχειρήσεων και ακινήτων. Αν δηλαδή κάποια από τα παραπάνω υπάρχουν χωρίς να ανήκουν σε κάποιον, τότε αυτόματα θα χαρακτηρίζονται ως Εθνική περιουσία.
 2) Δημοσιονομική διαφάνεια. Ζητάμε θεσμοθέτηση της Αξιοκρατίας με απόδοση της Οικονομικής Ανισορροπίας μεταξύ ατόμων, τα οποία βιώνουν την αδικία του Πελατειακού Κομματικού συστήματος στον εργασιακό τους χώρο εξαιτίας της άνισης Οικονομικής μεταχείρισής τους. Με βάση δηλαδή την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση, να υπάγονται σε διαγωνισμούς τύπου ΑΣΕΠ όλα τα στελέχη μιας επιχείρησης-τόσο του Δημόσιου,όσο και του Αποκρατικοποιημένου Δημόσιου Τομέα- προκειμένου να υπάρχει ανάλογη κατάρτιση του μισθολογίου των εργαζομένων. Είναι πλέον απαράδεκτο στον 21ο αιώνα, το Πελατειακό Κράτος να συντηρεί την σχέση εξάρτησης με την εξυπηρέτηση Ατόμων που επηρρεάζουν την εκλογική διαδικάσία κατά τόπους.
 3) Διαφάνεια στην Εξωτερική Πολιτική. Ζητάμε την πάγια δέσμευση για διαδικτυακή, σε εβδομαδιαία βάση, ενημέρωση σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής. Χωρίς ειδήμονες τηλεοπτικών παραθύρων. Χωρίς αναλυτές της στείρας επανάληψης φράσεων (παπαγαλάκια) και όχι των σκέψεων.
 4) Ζητάμε το Πάγωμα των εξοπλιστικών Δαπανών, για όσο χρονικό διάστημα θα διαπραγματευόμαστε το Χρέος μας.
 5) Απαιτούμε την καταγραφή του Απεχθούς μέρους του Χρέους μας, με ποινικοποίηση των πράξεων και της Πολιτικής Απραξίας των πιθανών υπευθύνων που συνετέλεσαν στην διόγκωση του Εξωτερικου χρέους μας εικονικά.
 6) Απαιτούμε την πλήρη αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος και πιθανώς την κοινωνική επαναδιαπραγμάτευση , προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ορθολογιστική Δημοκρατία, απαλλαγμένη από τα παράσιτα του προτυπωμένου κατά Χώρα, Κοινοβουλευτισμού του Westminster.
 7) Απαιτούμε έναν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Βουλή των Ελλήνων για μία και μοναδική φορά ανά άτομο/αντιπρόσωπο. Θεωρούμε την τετραετία αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την δημιουργία Ιστού Διαπλοκής και Εξυπηρέτησης των Εγχώριων και μή Συμφερόντων, με αποτέλεσμα την εξαθλίωση του ίδιου του Πολιτικόυ μας Συστήματος και κατ επέκταση την πλήρη αποδιοργάνωση σε θέματα Ηθικής και Αξιών της Ελληνικής Κοινωνίας.
 8 ) Απαιτούμε την εφαρμογή της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, όπως εκείνη οριοθετήθηκε από τον Αριστοτέλη, με χρήση Κληρωτών αντιπροσώπων και όχι αιρετών, προκειμένου να μην συντηρείται η διαδικασία του Πελατειακού Κράτους από όσους λυμαίνονται τον Πλούτο της Ελλάδος.
 9) Επιθυμούμε την ενεργή συμμετοχή στα Κοινά, όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων προκειμένου να υπάρχει αρκετός Κληρωτός Όγκος ο οποίος θα εξασφαλίζει το Δημοκρατικό χαρακτήρα του Πολιτεύματος.
 10) Επιθυμούμε την αναστροφή της φοράς της Εξουσίας, μέσω ενός καλοδιαχειρισμένου Καλλικρατικού Δήμου, ο οποίος να μην υπόκειται σε Κομματικά επιτελεία,αλλά μέσω της εφαρμογής της Διαδικτυοκρατίας, στις ανάγκες και προσδοκίες των Δημοτών του. Με αυτό τον τρόπο, θα επιτύχουμε την αποδέσμευση της Μικροοικονομίας από την Μακροοικονομία που επιβάλλεται από το Πελατειακό Κράτος, οδηγώντας τους Νέους ανθρώπους στην Ανεργία της Μεγαλούπολης, αφήνοντας παράλληλα την Ελληνική ύπαιθρο να μαραζώνει με συνέπεια να αγνοούνται βασικές καλλιέργειες που αποτελούσαν διαχρονικά πηγή Πλούτου για την Μικροοικονομία.
 11) Απαιτούμε πλήρη και έγκαιρο καθορισμό των ΑΟΖ προκειμένου να γίνει πλήρης εκτίμηση του Ορυκτού και Ενεργειακού Πλούτου στο Σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.
 12) Επιζητούμε την αξιοπρεπή επίλυση του Μεταναστευτικού Προβλήματος, με σύνεση και με σεβασμό τόσο στον Μετανάστη όσο και στον Έλληνα. Απαιτούμε την αυτόματη διάκριση των Οικονομικών Μεταναστών από εκείνους που απλά εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα στην Εξωτερική μας πολιτική (πολιτική της Δουλοπρέπειας), με άμεση απέλαση όσων δεν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο.
 13) Επιζητούμε την πλήρη κατοχή και αξιοποίηση των Πηγών ενέργειας της Ελλάδος. Προκειμένου να αποκτήσουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, θα ήταν εφικτό σε πρώτο στάδιο να αντικαταστήσουμε τις Εξοπλιστικές Δαπάνες με Ενεργεικές Δαπάνες, δεδομένου πως ο μόνος υπαρκτός "πόλεμος" των ημερών μας, είναι ο οικονομοενεργειακός πόλεμος.
 14) Εχέγγυο των προηγουμένων αποτελεί η πλήρης θεσμική απεξάρτηση της Δικαιοσύνης και των Λειτουργών της από τις επιρροές του Κοινοβουλευτισμού.
 15) Απαιτούμε την κατάργηση των Ανεξάρτητων Φορέων Ελέγχου, διότι η λέξη Ανεξάρτητος έχει καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα σε τέτοιου είδους φορείς, με μόνο και απώτερο σκοπό τον επί μέρους έλεγχο, χωρίς την δυνατότητα αξιολόγησης από τους λαϊκούς εκπροσώπους, καταλύοντας τις βασικές αρχές Δημοκρατίας,
 16) Απαιτούμε την Δημοσιοποίηση των ατόμων που είναι υπεύθυνοι για τον χειρισμό της Τράπεζας της Ελλάδος. Απαιτούμε να διευκρινιστεί ,ποιοι είναι και πως ενέχονται όλοι όσοι βρίσκονται στην ΤτΕ και με ποιο τρόπο ορίζεται εννοιολογικά το Ακρωνύμιο της ΤτΕ σε σχέση με την λεξη Ελλάδα και Ελληνικό. Αποτελούν Δημόσιο Κοινωφελές Φορέα;
 17) Απαιτούμε την Δημοσιοποίηση όλων όσων αμαυρώνουν Κοινωνικούς θεσμούς και Εκδηλώσεις καλυμμένοι από κουκούλες. Είναι το λιγότερο κουραστικό, να ταυτίζουμε τους διαδηλωτές με τους κουκουλοφόρους. Ορθότερα, είναι επικίνδυνο κάτι τέτοιο.
 18) Απαιτούμε τον ορθολογιστικό έλεγχο στις εκπομπές των ΜΜΕ, προκειμένου να μην διαχρονιστεί η αποχαύνωση του Ελληνικού πληθυσμού. Απαιτούμε κατάργηση της prime time ζώνης σε καθημερινή βάση, περιορισμό των τηλεοπτικών σκουπιδιών, αντικειμενικότερη ενημέρωση στα ειδησιογραφικά δελτία και εκπομπές, ανανέωση των προσώπων των δημοσιογράφων, προκειμένου να αποφευχθεί η δημιουργία τηλεοπτικών ειδημόνων και αστέρων της πλημμελούς πληροφόρησης.
 19) Απαιτούμε την επαναφορά της Εκπαιδευτικής τηλεοράσεως στο σύνολο των Τηλεοπτικών σταθμών.
 20) Επιθυμούμε την Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, με διαρκώς ανανεούμενα μέλη Οικονομικού Ελέγχου στα Δημόσια Νοσοκομεία, ως μόνιμα μέλη του Δ.Σ. των Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων.
 21) Απαιτούμε τον άμεσο οικονομικό "εξοστρακισμό" των επίορκων στο Ελληνικό Σύνταγμα, σε κάθε μορφή της καθημερινής ζωής, με παράλληλη δήμευση του "αφύσικα πλεονάζοντος πλούτου" του από το Ελληνικό Δημόσιο.
 22) Καταρισμός Χαρτών Δημοσίων Φορέων, Ιδρυμάτων και Κτηματολογίου άμεσα.
 23) Επιθυμούμε χρηστή διαχείρηση του Πλόυτου και ισοσκελισμό της ατομικής συνεισφοράς με βάση το Κέρδος και όχι το ελάχιστο εισόδημα.
 24) Στα πλαίσια της διαφαινόμενης δημιουργίας Πληροφοριακών Μονοπωλίων ΄κατόπιν της απαιτήσεως των G8 απαιτούμε την Δημιουργία Εθνικού Φορέα για εξασφάλιση της ακώλυτης ροής της Πληροφορίας στο σύνολο της Ελληνική Επικράτειας, με το λιγότερο δυνατό κόστος πρόσβασης από τον Έλληνα πολίτη.
 25) Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου από μια νέα μορφή διακυβέρνησης που εγγυάται το συμφέρον όλων των Ελλήνων,

 Επιγραμματικά αυτά είναι κάποια από τα θέματα τα οποία οφείλουμε σαν εκφραστές των Ελλήνων, Αγανακτισμένων και μή, να τα επιλύσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις μας άμεσα.
 Γι αυτά βγαίνουμε στους δρόμους. Αυτή είναι η Ιδεολογία μας, Η Ιδεολογία των Νεοαθλίων. Η ιδεολογία του δόγματος, "πρόβλημα-επίλυση". Η ιδεολογία δεν είναι κάτι στείρο και φυσικά αυτά τα προβλήματα δεν επιλύονται μέσα από τους τρόπους και τα θεσμούς που τα δημιούργησαν και τα γιγάντωσαν.
 Ακομμάτιστα ναι. Είναι τα προβλήματα του συνόλου. Όχι ιδεοληπτικά προβλήματα των αστικών εννοιολογικών καταλοίπων της Βιομηχανικής Επανάστασης. Οι ιδεολογίες του παρελθόντος ανήκουν στο παρελθόν. Η εξελιγμένη Δημοκρατία του Διαδικτύου είναι το μέλλον. Γύρω από την Διαδικτυοκρατία προσδοκούμε να δημιουργηθούν οι ιδεολογίες της Επανάστασης του Πληροφοριακού Κεφαλαίου. Του Κεφαλαίου που δημιουργεί χρήματα και Χρέη μέσα απο Εντολές σε Υπολογιστές.
 Μέχρι κάποιοι να αξιολογήσουν τα παραπάνω, οι Αγανακτισμένοι θα αποτελούν απλά, όχλο. Μετά όμως, θα αποτελούν Κοινωνική Επανάσταση. Μια Επανάσταση που θα αρχίσει να ολοκληρώνει τον Εννοιολογικό της Πυρήνα από την Χωρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

 Από την Ελλάδα μας. Όχι από την Ελλάδα σας.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !