Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Welovetoys.gr: οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται παιχνίδι

Επιτέλους κάποιος σκέφτηκε να κερδίσει χρόνο για όλες τις εργαζόμενες μαμάδες και μπαμπάδες: Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών, www.welovetoys.gr, χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα παιχνίδια περιμένουν να φτάσουν σε μια παιδική αγκαλιά και να τη γεμίσουν με ευτυχία με ένα δικό σας κλικ: Από κούκλες, ξύλινα παιχνίδια και επιτραπέζια έως πατίνια και video games.


Τι διαφορετικό υπόσχεται το www.welovetoys.gr;

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 49 ευρώ, μέσα σε 24 ώρες (ό,τι εμφανίζεται στο site είναι ετοιμοπαράδοτο). Έκπτωση 5% για την πρώτη σας αγορά και επιβράβευση πιστών πελατών με εκπτώσεις για κάθε επόμενη αγορά.

Ξεχωρίζει η μόνιμη έκπτωση 10% για γονείς διδύμων και τριτέκνων, το διαδραστικό ψαχτήρι δώρων και η απίθανη υπενθύμιση εορτών και γενεθλίων μαζί με προτάσεις για αγαπημένα πρόσωπα που έχετε καταχωρίσει.

Τέλος, είναι το πρώτο ελληνικό κατάστημα παιχνιδιών που προσφέρει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων έως και 365 ημέρες από την αγορά, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση –έρχονται και το παίρνουν από την πόρτα σας,

Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε έγκαιρα τις αγορές σας, εύκολα, χωρίς κόπο και εκνευρισμό, αποφεύγοντας τις ώρες και ημέρες αιχμής και τα έξοδα βενζίνης και στάθμευσης.

Δελτίο Τύπου
pcnea 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !