Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συλλαλητήριο απόψε oι οπαδοί του ΟΦΗ

Πιέζουν για επανεξέταση του φακέλου με εξώδικο προς τη διοργανώτρια αρχή - Στις 19.00 η συνάντηση των οπαδών της Κρητικής ομάδας

ΟΦΗ: Με...άδεια χέρια έφυγαν από την ΕΠΟ- Συλλαλητήριο απόψε
Εξώδικο απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο ουσιαστικά προσπαθεί να "μπλοκάρει" την επικύρωση, αύριο, του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής ώστε τα επόμενα 24ωρα να πετύχει την επανεξέταση της ανάκλησης της απόφασης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.
Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΠΟ τα μέλη της αντιπροσωπείας πολιτικών φορέων και εκπροσώπων του ΟΦΗ που βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσουν να πρωτοκολληθεί η αίτηση ανάκλησης.

Η αίτηση μπορεί να έχει κατατεθεί από την Τετάρτη, ωστόσο δεν έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, με αποτέλεσμα να μην παίρνει σειρά για να επανεξεταστεί.

Η υπόθεση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, καθώς όσο περνούν οι μέρες, πλησιάζει η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία αναμένεται αύριο. Αν αυτό γίνει χωρίς να έχει πρωτοκολληθεί η αίτηση ανάκλησης, θα μείνει εκτός play off και πλέον!

Πάντως η πλευρά του ΟΦΗ είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια, διαδικασία, ωστόσο που είναι άκρως χρονοβόρα, και με αμφίβολα αποτελέσματα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

Εν τω μεταξύ περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, στο πλαίσιο του αιτήματος του ΟΦΗ για πολιτική παρέμβαση του Υπουργού προκειμένου να μην μπει στο συρτάρι η υπόθεση.

Κατά τη σύσκεψη η πλευρά του ΟΦΗ απευθυνόμενη στον Υπουργό, είπε πως "Ο ΟΦΗ νιώθει βιασμένος" και τόνισε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ ζητάει ενημέρωση, ώστε να είναι βέβαιος ότι όλα έγιναν νόμιμα και διάφανα.

Ο Υπουργός, πάντως, επικαλούμενος το "αυτοδιοίκητο", το φόρτο εργασίας, ή άγνοια των λεπτομερειών του θέματος, δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, και αρκέστηκε στην υπόσχεση ότι θα διαβάσει την αίτηση της αναίρεσης και αν πειστεί θα προχωρήσει σε μία παραίνεση.
Το συλλαλητήριο
Οι οπαδοί του ΟΦΗ, πάντως, είναι αποφασισμένοι απόψε στις 7 να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη  αδειοδότηση της ομάδας τους. Στις 7 απόψε έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία των Λιονταριών.
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !