Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΟΦH: Ραντεβού με τον Γερουλάνο

ΟΦH: Ραντεβού με τον Γερουλάνο
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που διοργάνωσε σήμερα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στα γραφεία της Περιφέρειεας Κρήτης για το θέμα τη μη αδειοδότησης του ΟΦΗ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αλλά κι ενόψει των νέων κινητοποιήσεων των φίλων της ομάδας.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν όλοι οι πολιτικοί φορείς του νησιού. Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν οι κκ Σκραφνάκη, Στρατάκης, Παρασύρης, Κεφαλογιάννης , ο δήμαρχος Ηρακλείου και ο ατιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης. Όπως αποφάσισαν, από κοινού θα επιδιώξουν ραντεβού με τον ΥΠΠΟ. κ. Παύλο Γερουλάνο, αύριο κιόλας, προκειμένου να δεχθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά και αν δεν βρεθεί μία λύση μέχρι αύριο το μεσημέρι, οι ελπίδες για την κρητική ομάδα εξανεμίζονται αν σκεφθεί κανείς ότι την Τρίτη η ΕΠΑΕ θα πρέπει να επικυρώσει τη βαθμολογία!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !