Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Τα έσπασαν» στο κοινοβούλιο του Κουβέιτ



Σουνίτες και σιίτες βουλευτές ήρθαν σήμερα στα χέρια στο κοινοβούλιο του Κουβέιτ στη διάρκεια συνόδου αφιερωμένης στην κατάσταση των εκ Κουβέιτ κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης για την κατάσταση των τεσσάρων Κουβεϊτιανών που κρατούνται στο Γκουαντάναμο, παρουσία των αμερικανών δικηγόρων τους, ένας σιίτης βουλευτής επέκρινε τους κρατούμενους αυτούς χαρακτηρίζοντάς τους "μέλη της Αλ-Κάιντα".

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή ενός σουνίτη ισλαμιστή βουλευτή και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, στη διάρκεια του οποίου δύο σιίτες βουλευτές και τέσσερις σουνίτες ισλαμιστές ήρθαν στα χέρια.

Την 1η Δεκεμβρίου, το Κουβέιτ είχε διαψεύσει ότι ο υπουργός του επί των Εσωτερικών ζήτησε να αφεθούν να πεθάνουν οι τέσσερις κουβεϊτιανοί κρατούμενοι του Γκουαντάναμο, όπως αναφερόταν σε αμερικανικό διπλωματικό τηλεγράφημα που διέρρευσε από τον ιστότοπο WikiLeaks.

newstoday

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

FOOD-ISIMO είπε...

emeis na ta blepoume auta!!!!!

gia na xupname siga-siga....

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !