Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το βίντεο της "ζαρντινιέρας"


Ο Κύπριος φοιτητής και το φιάσκο της "Ζαρντινιέρας"
Αθώοι κρίθηκαν σε δεύτερο βαθμό, από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, οι τρεις νεαροί που κατηγορούνταν για συμμετοχή ......σε επεισόδια κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, το 2006, το βράδυ του ξυλοδαρμού από αστυνομικούς του Κύπριου Αυγουστίνου Δημητρίου.

Καταλυτική -ως προς την ετυμηγορία του δικαστηρίου- ήταν η κατάθεση μάρτυρα-αστυνομικού, ο οποίος ομολόγησε -μετά και την ανάλυση οπτικού υλικού- ότι οι συλλήψεις τους έγιναν «κατά λάθος», καθώς, η εντολή που είχε δοθεί ήταν να συλληφθούν τέσσερις άλλοι νεαροί που κινούνταν στην ίδια περιοχή, κοντά στα πανεπιστήμια, και εθεάθησαν να προκαλούν επεισόδια.

Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι ότι ανάμεσα στην 4μελή -αυτή- ομάδα ήταν κι ο Αυγουστίνος Δημητρίου, ο οποίος λίγο αργότερα κατά τη σύλληψή του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Μάλιστα, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων εκείνων των επεισοδίων περιλήφθηκε κι ο Κύπριος, αλλά η υπόθεση του διαχωρίστηκε αργότερα και εξακολουθεί να εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.
Οι τρεις παραπάνω νεαροί, που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία σε φυλάκιση 16 μηνών με 3ετή αναστολή, από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν την αθωότητά τους, λέγοντας ότι οι συλλήψεις του ήταν τυχαίες.
crimesonair

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !