Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αρνητική η απόφαση για τον ΟΦΗ!

Αυστηρά μέτρα σε όλο το Ηράκλειο ενόψει διαδηλώσεων- Στημένη θεωρείται από τον ΟΦΗ η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής!

Αρνητική η απόφαση για τον ΟΦΗ! 
Βράζει ο κόσμος της Κρήτης! Αρνητική με ψήφους 2-1 (Γυφτάκης υπέρ και κατά του ΟΦΗ οι άλλοι δύο!)η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, για την αδειοδότηση του ΟΦΗ που στην ουσία καταδικάζει ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία...

 Ο ΟΦΗ θα αντιδράσει έντονα με κατάθεση ανάκλησης αφού ο Σουλεάπ -αλλά και άλλοι παίκτες -έχει πληρωθεί και η επιτροπή λέει όχι!
Ο φάκελος που κατέθεσε ο ΟΦΗ, με τα συμπληρωματικά στοιχεία, φέρεται να είναι πολύ καλύτερος από αυτούς των άλλων ομάδων της κατηγορίας. Ωστόσο, είναι προφανές ότι πολλοί αντίπαλοι είχαν ...προβλέψει ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει την άδεια...

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθραικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011...-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.
http://www.cretalive.gr/new/36134/ofi/Agonia_gia_ton_OFI

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !