Το συγκεκριμένο επάγγελμα έχει τα δικά του μυστικά.
Δοκιμαστής σοκολάτας.
Έτσι λοιπόν, οι ειδήμονες της σοκολάτας από το πιο μαλακό και φινετσάτο προϊόν, καταλήγουν στο πιο περίπλοκο και αρωματικό, δοκιμάζοντας αρχικά τις λευκές σοκολάτες και καταλήγοντας στις σκούρες.
Αφού ελέγξουν το χρώμα, απολαμβάνουν το άρωμα σπάζοντας στη μέση τη σοκολάτα, και στο τέλος δοκιμάζουν το προϊόν.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η θερμοκρασία, αφού οι ιδανικοί βαθμοί για το σερβίρισμα, είναι οι 15 με 18 βαθμοί Κελσίου.
http://www.blog.gr/
Δοκιμαστής σοκολάτας.
Έτσι λοιπόν, οι ειδήμονες της σοκολάτας από το πιο μαλακό και φινετσάτο προϊόν, καταλήγουν στο πιο περίπλοκο και αρωματικό, δοκιμάζοντας αρχικά τις λευκές σοκολάτες και καταλήγοντας στις σκούρες.
Αφού ελέγξουν το χρώμα, απολαμβάνουν το άρωμα σπάζοντας στη μέση τη σοκολάτα, και στο τέλος δοκιμάζουν το προϊόν.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η θερμοκρασία, αφού οι ιδανικοί βαθμοί για το σερβίρισμα, είναι οι 15 με 18 βαθμοί Κελσίου.
http://www.blog.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου