Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Συλλαλητήριο των φιλάθλων ΟΦΗ

N.Μαχλάς: ΄΄Πραξικόπημα σε βάρος του ΟΦΗ-Λάβρος ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης - Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο Λιμάνι του Ηρακλείου- Νωρίτερα έσπασαν την πόρτα της Α' ΔΟΥ



Συλαλλητήριο και πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η απάντηση των οπαδών του ΟΦΗ στη μεγάλη αδικία που έγινε για την μη αδειοδοτηση της ομαδας... Νωρίτερα, οι διαδηλωτές βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα! Υπολογίζεται ότι είναι περίπου 2500 άτομα.
Στη συνέχεια, μπήκαν στην Α' ΔΟΥ ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται στο χώρο του λιμανιού. Κάποιοι από αυτούς άναψαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων αλλά κατασβέστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.
Πριν από λίγη ώρα, απέκλεισαν την είσοδο στο πλοίο της Super Fast, ενώ η πόρτα παραμένει κλειστή υπό το φόβο επεισοδίων..
"Γίνεται τόσο μεγάλη αδικία εις βάρος του ΟΦΗ που δεν θα την αφήσουμε να περάσει. Εάν δεν υπάρχει λάθος, που είμαι βέβαιος γι αυτό, τότε υπάρχει σκοπημότητα εις βάρος του ΟΦΗ. Εγώ ζητάω άμεσα από την επιτροπή να δώσει το σκεπτικό της απόφασης, να το δώσει ως αύριο το πρωί για να δούμε πως θα κινηθούμε νομικά΄΄΄, δήλωσε στον athletic radio, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, που έκανε λόγο για πραξικόπημα εις βάρος της κρητικής ομάδας.
Ο κ. Μαχλάς διαβεβαίωσε πως όλοι οι παίκτες στους οποίους χρωστούσε χρήματα ο ΟΦΗ, έχουν πληρωθεί κανονικά και κάλεσε τον οποιοδήποτε παλαιό ή νυν ποδοσφαιριστή που έχει άλλη άποψη να βγεί και να το πει.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, το μέλος της επιτροπής κ. Πάλλης του είπε τηλεφωνικά πως 10 παίκτες της ομάδας ήταν απλήρωτοι.΄΄Νοιώθω αηδία και οργή - είπε ο κ. Μαχλάς- για την προσφορά του ΟΦΗ τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αλλά και για το γεγονός πως φόρεσα τη φανέλλα της Εθνικής Ομάδας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης σχολιάζοντας την απόφαση για την αδειοδότηση του ΟΦΗ έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
Εκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε η απόφαση της Β/θμιας Επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία απορρίφθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση του ΟΦΗ, μιάς ιστορικής ομάδας με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Δύσκολα κανείς μπορεί να κατανοήσει ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετεί μια τέτοια απόφαση.
 
Ο ΟΦΗ και αυτή την χρονιά απέδειξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι η θέση του βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι χιλιάδες των φιλάθλων του με την παρουσία τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα βοήθησαν αποφασιστικά την διοίκηση και τους παίκτες του κρητικού σωματείου τοποθετώντας  τον σύλλογο  πρώτο σε παρουσία φιλάθλων σε ολοκληρο το πρωτάθλημα.
 
Για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην Κρητική ομάδα , η Πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να αποδώσουν αθλητική δικαιοσύνη στον μεγάλο ιστορικό σύλλογο της πόλης μας στο ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !