Η πίτσα που φτιάχνει ο Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πρέπει να είναι πραγματικά αξεπέραστα νόστιμη αφού τη χρεώνει...
1.000 δολάρια (700 ευρώ)!
Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.
Πάντως, σε ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πωλούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα. Πάλι καλά να λέει…
www.enimerwsi1.000 δολάρια (700 ευρώ)!
Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.
Πάντως, σε ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πωλούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα. Πάλι καλά να λέει…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου