Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

22 Μαίου ξεκινά το ταξίδι Ερέτρια-Ηράκλειο με καγιάκ

22 Μαίου ξεκινά το ταξίδι Ερέτρια-Ηράκλειο με καγιάκΟ 1ος Διάπλους Αιγαίου με καγιάκ είναι αφιερωμένος στο "Χαμόγελο του Παιδιού"
Ο Κ. Μανατάκης
Στις 22 Μαΐου 2011 θα ξεκινήσει με αφετηρία την Ερέτρια ο 1ος Διάπλους Αιγαίου με καγιάκ και τερματισμό το Ηράκλειο, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού. Το δύσκολο αυτό εγχείρημα ανέλαβε η ομάδα South Evian Gulf team και συγκεκριμένα οι πεπειραμένοι αθλητές του καγιάκ, Άγγελος Χριστοφίδης και Κώστας Μανατάκης. Στόχος τους είναι μέσα από αυτό το σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα να μεταφέρουν το μήνυμα του Χαμόγελου.

Τα έσοδα από πιθανές χορηγίες που θα εξασφαλίσουν μέσω εταιρειών ή ιδιωτών, θα διατεθούν εξολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα για την κάλυψη ιατρικών εξόδων παιδιών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.
Ως θαλάσσιος δρόμος επελέγη αυτός των Ανατολικών Κυκλάδων, με συνολική διανυόμενη απόσταση τα 250 ναυτικά μίλια. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί με τους ενδιάμεσους σταθμούς έχει σχεδιαστεί ως εξής:
Ερέτρια – Ν. Στύρα – Κάρυστος – Άνδρος (Μπατσί) – Τήνος (Χώρα) – Μύκονος (Χώρα) –Νάξος (Xώρα) -  Ίος (Αγία Θεοδότη) – Θήρα – Χριστιανή (μεγάλη νησίδα συμπλέγματος Χριστιανών) – Ντία – Ηράκλειο.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !