Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Οι πατάτες της Μεγάλης Παρασκευής - Good Friday potatoes


Την Μεγάλη Παρασκευή συνηθίζεται, ακόμα και αυτοί που δεν νήστεψαν την Σαρακοστή, να μην τρώνε λάδι.  Μια πρόταση λοιπόν για όσους δεν θέλουν να φάνε λάδι ή για όσους θέλουν να φάνε πατάτες που να μοιάζουν με τηγανιτές χωρίς όμως τις θερμίδες τους.

Υλικά:
Πατάτες
Ρίγανη
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβω τις πατάτες, όπως θα τις έκοβα άμα τις τηγάνιζα. Απλώνω στο ταψί μου λαδόκολλα και βάζω σε αυτήν τις πατάτες. Ανακατεύω ρίγανη, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και όποιο άλλο μπαχαρικό αγαπάω και ρίχνω αυτό το μείγμα πάνω στις πατάτες. Ψήνω για 35 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα. Η γεύση τους είναι πολύ ωραία και αποτελούν την ελαφριά έκδοση των τηγανιτών πατατών!
UPDATE:  Το κλαράκι που στολίζει το πιάτο είναι από το δέντρο του Ιούδα ή αλλιώς κουτσουπιά ή κερκίδα!!!!!
http://nostimia.blogspot.com/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !