Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στο «συνεργείο» πέντε Boeing με ρωγμές


Πέντε αεροπλάνα τύπου Boeing 737-300 της Southwest Airlines έχουν μικρές ρωγμές στην άτρακτο και πρέπει να επισκευαστούν, την ώρα που η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ζητάει έλεγχο σε όλα τα αεροσκάφη του ίδιου τύπου, των αμερικάνικων αεροπορικών εταιρειών.


Έπειτα από έρευνες που έκανε η εταιρεία μετά από το ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανακοινώθηκε πως "εντοπίστηκαν ρωγμές στην άτρακτο στα πέντε από τα συνολικά 79 αεροσκάφη της αυτού του τύπου".

"Μικρές ρωγμές κάτω από την εξωτερική επιφάνεια της ατράκτου εντοπίστηκαν στα πέντε, από τα 79, Boeing 737-300 που έχουμε, γιά τις οποίες ο κατασκευαστής ζήτησε να επιδιορθωθούν", αναφέρεται στο επίσημο ανακοινωθέν.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο, αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας έκανε αναγκαστική προσγείωση στη νοτιοδυτική Αριζόνα, επειδή μέρος της ατράκτου ξεκόλλησε και άνοιξε τρύπα στο αεροπλάνο.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, FAA, ζητά να γίνουνέλεγχοι, σε όλα τα Boeing 730-300 των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, "με τους όρους ακριβώς που θέτει η Οδηγία της, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες".

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !