Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του ΟΦΗ!


 Σε λιγότερο από δύο 24ωρα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου, θα κριθεί το μέλλον του ΟΦΗ και το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο την επιστροφή του εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκληρώνεται η προθεσμία για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι  και ο Ηρακλειώτικος σύλλογος θα πρέπει να καταβάλλει συνολικά ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ για να μπορέσει να πάρει αδειοδότηση.
Όσο περνούν τα 24ωρά και ο χρόνος μετράει αντίστροφα κορυφώνεται και η αγωνία όλων όσων βρίσκονται στην οικογένεια του ΟΦΗ αλλά και των φιλάθλων που ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι κάτι μπορεί να στραβώσει την τελευταία στιγμή και χωρίς ουσιαστικά να υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια.
Το ποσό αυτό περιμένουν οι «ασπρόμαυροι» από τον Κρητικό επιχειρηματία Θεόφιλο Φαγαδάκη με τον οποίο συνεχίζει τις επαφές καθημερινά  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλά
http://omilitis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2378:2011-04-09-00-36-41&catid=21:ofi-news-ofh&Itemid=6

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !