Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

"Πόρτα" στις γυναίκες από εκκλησία στα Ανώγεια


"Πόρτα" θα φάνε οι γυναίκες στην αποψινή λειτουργία στην εκκλησία του Άη - Γιώργη στα Ανώγεια Μυλοποτάμου.

Δεν είναι θέμα ... ρατσισμού, αλλά πλέον ... παράδοσης!

Η καθιερωμένη πια λειτουργία ... μόνο για άνδρες, ενόψει της Εβδομάδας των Παθών και του Πάσχα θα τελεστεί απόψε στις 8 το βράδυ, με τον πατέρα Ανδρέα Κεφαλογιάννη να καλεί όλους τους άνδρες - όχι μόνο από τα Ανώγεια, αλλά από ολόκληρη την Κρήτη - να δώσουν το παρόν σε αυτή την ιδιότυπη λειτουργία!

Η λειτουργία "μόνο για άνδρες" γίνεται εδώ και 10 χρόνια, δυο φορές το χρόνο, και κάθε χρόνο φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερο κόσμο, από τη μια άκρη του νησιού, ως την άλλη!

Ο διαχωρισμός αυτός, δεν έχει καμία σχέση με ρατσιστικές αντιλήψης ή προσπάθεια υποβάθμισης των γυναικών. Είναι μόνο ένας τρόπος να προσελκυθούν στην εκκλησία οι άνδρες!

Η λειτουργία γίνεται βράδυ, αντί για το πρωί, ώστε να μην έχουν καμία δικαιολογία, οι άνδρες που με δεδομένο ότι ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και από νωρίς βρίσκονται στα βουνά από νωρίς το πρωί, απουσιάζουν από τις πρωινές λειτουργίες.

cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !