Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σάκης - Κάτια: Παντρεύονται στις 19 Ιουνίου


Σήμερα γάμος γίνεται"... φαίνεται ότι θα τραγουδήσουν στις 19 Ιουνίου στο Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το ζευγάρι αποφάσισε να...
... επισπεύσει το γάμο του λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη.

Για το γάμο τους έχουν επιλέξει την Κρήτη και μάλιστα γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο και γνωρίστηκαν πριν από χρόνια κατά τη διάρκεια γυρίσματος διαφημιστικού σποτ.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το νυφικό της, σκέφτεται όμως να επιλέξει κάποιον από τους Ελληνες σχεδιαστές.

Οσο για τον κουμπάρο, πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος που γνώριζε από την πρώτη στιγμή τη σχέση τους θα είναι αυτός που θα τους παντρέψει.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στα τέλη του καλοκαιριού, όμως, η δεύτερη εγκυμοσύνη της Κάτιας τούς άλλαξε τα σχέδια.

Η ημερομηνία που έχει επιλέξει το ζευγάρι - 19 Ιουνίου - θεωρείται αρκετά "ασφαλής", καθώς η Κάτια θα διανύει ακόμα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και θα έχει τη δυνατότητα να επιβλέπει τις διαδικασίες.
real

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !